fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu paket servis işlerinin cılkı çıktı.

Kuryelerin üstleri başları pis sakallar almış başını gitmiş.
Elinde sigara düşmeyen dahası geneli motor üzerinde sigara içerek yol alıyor maske takan yok el hijyeni sifir5.

Açıkçası birey olarak bu tarz sistemleri kullanmayın arz talep dengesi olması gereken yere gelsin.

Sonrasında zaten hizmet kalitesi otomatik olarak artar.

Neden kendinizi böyle streslere sokuyorsunuz anlamıyorum.

Kullanmayın düzelsinler. Günümüz dünyasında işler böyle ilerliyor.
Bence karakter meselesi hocam insanlarda, geçenlerde de sipariş verdim 50-55 dakikada geldi siparişim. Gelen kurye kusura bakmayın bu bölgeye bilmiyorum yeni başladım dedi. Bu yapılsa zaten anlayışla karşılarım ama bu kadar süre bekletilmesi ve teslim edildi denmesi ayıp. Sonunda canlı desteğe bağlandım iletişime geçti ve siparişim iptal edildi ücret iadesi yapıldı
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen benim de başıma geldi burger king sipariş ettim eksik geldi müşteri temsilcisine bağlandım özür dileyip göndericez dediler

ne gelen oldu ne giden bir daha müşteri temsilcisine bağlanma butonu da çıkmıyor kaldı öyle..

Getir çok başarılı ama Getiryemek sorun olması durumunda çözüm konusunda çok zayıf maalesef..
Sonunda canlı desteğe bağlandım iletişime geçti ve siparişim iptal edildi ücret iadesi yapıldı kolay kolay sipariş vermem yemek kısmından artık