Dolap üzerinden bir satıcıdan aldığım sıfır tshirt oversize olmasına rağmen gelen ürün normal tshirt kalıbında çıktı(Ürünün üstünde beden etiketi bulunmuyor ve satıcı ürünü satarken beden tablosu paylaşmadı) ayrıca tshirtin ortasında olması gereken görsel baskı yamuk ve ortada değil. Bende bu sorunları bildirerek ürünü teslim aldıktan yaklaşık 1 saat sonra iade talebi oluşturdum ancak dolap iademi reddederek ürünün parasını satıcıya aktarmış.

Desteğe mesajımdan sonra gelen cevap şu şekilde: Uygulamamozda ürünün beğenilmemesi veya bedeninin olmaması iade sebebi olarak, sayılmadığından iade talebinizin reddedildiğini görüntülüyoruz. "Satış merkezi" alanından iade süreçlerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü satışa sunabilirsiniz. Farklı bir sorun yaşamanız durumunda size memnuniyetle yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Şimdi size soruyorum. Bu yaptıkları şey legal mi? İade etmek benim en büyük hakkım değil mi? Ürünün görsel ile alakası yok resmen. Keyfimden iade ediyormuşum gibi reddetmeleri ise cabası