Hayatımda bu kadar kalitesiz ve ilgisiz bir firma daha görmedim. Bu kadar sene nasıl ayakta kalmışlar hala şaşırıyorum. Kendilerinin en üst Wordpress paketine sahibiz, ama ne MYSQL'a erişimim var ne FTP sunucusuna. JETPRESS diye adlandırdıkları saçma panellerinden FTP ve MYSQL şifremi değiştiriyorum, değiştirdiğim şifreyi de kabul etmiyor. Destek talebı atıyoruz en erken 1 gün içinde cevap veriyorlar. FTP ve MYSQL şifresi atıyorlar kendilerinin attıkları da yanlış. Arada bir de kendi kendine WP panel şifresi değişiyor. Derdinizi anlatana kadar da en az 5 ticket atmanız lazım. Sorunu çözüyolar mı? Tabi ki hayır. Bunların yanı sıra sürekli olarak veritaban bağlantısı kopuyor, hız hakkında konuşmuyorum bile kendi bilgisayarıma hosting kursam daha hızlı çalışır. FTP ve MYSQL'a erişim sağladığım an kaçacağım bu firmadan.
Bu firmaya ait Kurumsal ve Normal Mail Hosting kullanıyorum. Özellikle SPAM filtrelerinden oldukça memnun kaldım ama WebMail sistemini güncelleyecekleri zaman hem süreç oldukça uzadı hem de mail erişimi konusunda bir çok kez problem yaşadım. Kurumsal maillerimizde aksamalar oldu, sistem güncellendikten sonra bir problem kalmadı. Sanırım sistem ve sunucu iyileştirmeleri konusunda hemen hemen her yerli firma bir süre müşterisine çektirmediğini bırakmıyor, işlemlerini gerçekleştirdikten sonra normal kullanlaırna devam edebiliyorlar. Web Hosting paketlerini kullanmadım hiç.