Küfürde etmedim
Nasıl yalan söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz şikayet konusundada 1 cpu var ayarladınız custom falanda 12 ye çıkardık 6 gerçek 6 sanal işlemci var diyorsunuz şimdi ne olduda 2 cpu 13 çekirdek oldu iligli şikayet konusu
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
Ayrıca kişiden bana atılan yalan iftiradan şikayetçiyim küfür etmedim ve bot kurmadım tamamen kendisini aklamak için yazmıştır
.
Bu firmadan da hizmet almayın googlede ve forumda acılan şikayet konularını inceleyiniz
Müşterimiz teknik terimleri anlamadığı gibi normal konuşulanlarıda yanlış algılamaktadır "
Küfür ve argolu konuşan müşterilere bile birçok kez yapıcı şekilde yaklaşarak yardımcı olmaya çalıştık ama @maho; üyemiz 10 yıllık bilişim hizmet dönemimiz de zirveyi görerek tüm sunucu bilgilerini forumda konu açarak paylaştı. Bu durum bir çok fraud(banka, çalıntı kartlarla alışveriş veya kripto para hırsızlığı) işleme neden olabilir veya çoktan birçok farklı kişi bu nedenden zarar gördü "
Sunucu 13 çekirdek olamaz x56 serisi 6 çekirdek den oluşmaktadır
1 işlemci=6 + 1işlemci=6 çekirdek = 12 çekirdektir veya 6 çekirdek + 6 sanal da = 12 ( sanal çekirdek veya fiziksel denince müşterimiz 6+6=12 veya 6 çekirdek 12 core farklı ürünler sanmaktadır )
Konuda belirtildiği gibi sadece 12 çekirdek verileceği beyan edilmiştir 24 çekirdek asla yazmamaktadır
Bu firmadan da hizmet almayın googlede ve forumda acılan şikayet konularını inceleyiniz
Borsada milyarlar değerinde mükemmel müşteri hizmeti olan şirketlerin şikayeti olduğu gibi 10 yıllık bir süreçte herkesin memnun etmek mümkün değildir ve o şikayet konularına savunma metni yazmanın şirkete kayıt bedeli ise 3 bin tl dir
8 yıldır bu forumdayım ilki yaşıyoruz satış konumuza yasak olmasına rağmen baltalayıcı yorumlar yazdı tüm bilişim firmalarına sunucu şifrelerini gönderdi ve şirketlere sorular sorup açıklar arayarak 1 sayfalık konuşmadan birkaç olabilir yapılabilir gibi lafları cımbızla çekip referans alıp konuya destek mesajı diye ekledi. Windows sunucu oluşturup şifresini forumda konu açarak dağıttı ve yetmeyip özel den mesaj tacizine uğruyoruz. Sitemiz de kendine ait olmayan bilgilerle rahim yalvaç adına başka bir kimlikle kayıt olmuş ve ödemeyi de o kimliğe ait hesaptan yapılmış buraya yazan şahıs müşterimiz bile değil normalde sadece hesap sahibiyle iletişim kurulur 3. şahıslara bilgi paylaşımı yapılmaz. Yaptığı davranış ve tutumlar dan açıkça görüldüğü gibi şikayet konusu oluşturmasını da biz talep ettik. Bu görülenlerden sonra gerçekten değil vds , hosting ve dedicated balon bile satan firmayı cesaretinden ötürü tebrik ederiz.
Herkese iyi günler diler verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz...