Adınıza üzüldüm hocam, Umarım atlatırsınız, maalesef karşı tarafa cepte keklik hissiyatı verdiğiniz için bu durum oluşmuş gibi. Kimseye vazgeçilmez olduğunu hissetirmeyeceksiniz, her zaman en değerli siz olacaksınız ki karşı tarafta size değer versin, siz karşı tarafa kendinizden daha çok verdiğinizde maalesef böyle durumlar olabiliyor gibi.. Yani üzgünüm ama karşı taraf en kötü buraya geri dönerim garantisiyle hareket ediyor gibi.. Ek olarak bence kadının sevgisi daha saftır. Tabii gerçekten sevmişse..
Öyle bir durumda olmuş olabilir evet.3-4 aylık bir ayrılığımız oldu bu sürecin sonunda ben kendisine gidip çok çabaladım, dil döktüm.İstemediğini artık sevmediğini söyledi.Aradan 1 ay geçtikten sonra tekrar geldi.Benden sonra birisiyle denemiş.Sarılırken bile aklıma sen geliyordun daha huzurla sarılırdım sana diyor.Veya başıma birşey geldiğinde kimi arayabilirim siye düşündüğümde hep sen geliyordun diyerek geri döndü.Öyle güzel öyle tatlı konuşuyordu ve öyle istekliydiki ben sevgisinin saf olduğuna eminim.Fakat ortada bir sevgi varmı yokmu onu anlayamıyorum artık.Sevmiyorum diyor bırakıyorum 1 ay sonra geliyor affediyorum gene sevmediğini söylüyor.Belkide söylediğiniz gibi kolay affettiğim için böyle kaçan kovalanır durumuna düşmüş olabiliriz.