Dediğimiz gibi okuyacak Moderator arkadaş olayın nereden geldiğini iza edecek olursak;
Cihazımızın RAID'ı patlamış ve cihazın uptime suresi yüksek olduğu için müşterimiz de kastığını iddia ettiği için gece cihaza reboot işlemi uyguladık.
Fakat RAID arızası olduğu için cihaz reboot attıktan sonra bir daha açılmadı normalde 5-10 dakika içerisinde açılması gerekiyordu.
KVM desteği aldık olmadı, sonunda İstanbul'a gidip müdahale ettik, fakat verileri kurtaramadık.
Konuyu açan sanki kafamıza göre sunucusunu silmişiz gibi davranıyor.
1- "Yedek Garantisi" sunmadık.
2- "Yasal İade Sürecini" tamamlamış.
3- "Biz bu müşterimize geçersek diğerleri de istemeyecek mi?
Madem R10 adımıza şantaj olarak kullanılıyor bizde işi kitabına uygun yapıyoruz.
İnternetten de araştırırsanız yasal iade sürecinin 14 gün olduğunu görürsünüz.
Dostum hala aynı şeyleri diyip duruyorsun bu posttan sonra çözümü yönetime bırakacağım onlar gereğini yapar. Sunucuyu sanki sadece benim için komple kapatmış gibi konuşmayı bırakın kendiniz demişsiniz farkındayız bakım yapacağız diye. Ben için mekanik kısmını bilmem ben kullandığım ürüne ve verilen desteğe bakarım. Kullandığım ürün basit, aldığım destek ezbere bir destek başka bir şey değil. TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM BAKIN TEKRAR TEKRAR " BANA BELİRTTİĞİNİZ SAATTE BAKIM YAPILMADI, KULLANICILAR İLETİŞİM KANALLARI İLE BİLGİLENDİRİLMEDEN SAAT GERİ ÇEKİLİP YEDEK ALINMADAN SUNUCULAR KAPATILDI " Siz kurumsal olduğunuzu düşünüyorsanız, Discord ya da r10'da açtığınız konular iletişim kanalınız olamaz. Nasıl diğer firmalar bu tip durumlarda mail ya da sms atıyor bunu yaparsınız bu kadar basit.