şuan BTC üzerinde teknikten çok psikolojik algı var. Teknik analizi yaşanan gelişmelerle birlikte destekleyerek takip etmek daha mantıklı olabilir.
Belki de tüm manipülasyonlar bir an önce destek noktasına getirip ardından olumlu yorumlar yaparak daha iyi çıkış yakalaması içindir?

Aslında bizler BTC'nin değil, bu sözü geçen balinaların hareketlerini anlamaya çalışıyoruz.
ETH sağlam içeri soktu beni ( yüksek kardan yüksek zarar ) şuan neredeyse ana yatırdığım tutardayım
Yakında yine 4.000 seviyelerine gelme ihtimali var ama takipte kalmak gerek.
udemy kuponu ile bedava almıştım
Benim de çoğu aldığım eğitim ücretsiz

Öğrenmek isteyen için o kadar güzel ücretsiz kaynaklar var ki.. Yani ben bu işi kavramak istiyorum dedikten sonra eğitimlere para dökmeye gerek yok.
doge den sonra bu piyasada grafik işi bana karikatür gibi gelmeye başladı. O yüzden güvenmiyorum grafiklere. Elon gibi birisi çıkar btc şöyle böyle der piyasa katlanır gider.
6 senelik tecrübeme istinaden şuan diplerde ve naktim olsa toplayacağım zaman olarak görüyorum. Her sene böyle oluyor ama tekrar çıkış yaptığında rekor kırıyor ki şu pandemi döneminde yatırımcılar katlandı yasal süreçlere girildi devletler kabul etmeye başladı bu iş yukarı yönlü gidecek bence.
not: doge almadım satmadım hiç
Peki Elon, Jack vb. spekülatörlerin amaçlarını analiz ederek tam olarak nerelerde çığırtkanlık yaptıklarını anladığımızda başarılı olabilir miyiz? Burada dikkat edin;
13.05.21 BTC düşüşünde Doge 0,37 desteğinin üzerine geldi ve kırılacak gibi oldu. O anda Elon tweet attı ve tam desteğin üzerinde olduğu için daha iyi bir ivme ( momentum ) ile fiyat yükselişi sağladı.
Dün aslında çok iyi alım fırsatları yarattı ama nerede alacağını sağlam analiz etmek gerek. Arkadaşlara tavsiyem fomo'ya kapılmamaları ve elinde her zaman nakit bulundurmaları.
Çok haklısınız.