6 Gün çalışma, sabah 9 akşam 18:30 olması gereken mesai düzenidir. Yazılımcıyız diye kimseden üstün değiliz.
Kendi bilgisayarınla çalışmanı istemeleri, aşina olduğun programların, düzeninin bozulmaması işine daha hakim olabileceğine inanıldığı için istenmektedir. O işe başvuru yaparak bilgisayar talebinde bulunursan, onu da olumlu karşılayacaklardır.
Tatmin etmeyen ücret 3xx-4xxx demişsin. Senin ne iş yaptığını bilmeden, kim neden sana dolgun maaş versin? 1-2 ay kendini göstereceksin ki, maaşında sende yükseleceksiniz. İş sözleşmesi denilen olayda burada devreye giriyor.
İş telefonu verilmemesi, Burada da mesele bizim yazılımcı olmamızdan kaynaklanıyor. Bu mesleği seçerken bunları göze aldık. Ben eğer iş vereceğim adama telefon verip gece de ulaşamayacaksam, öyle bir elemana ihtiyaç duymam.
Back-end veya front-end anlaşılıp zamanla full stack çalışmanızda çalıştığınız yer ile ilgilidir. Çalıştığınız yerde aile olabilirseniz işinizi severek yaparsanız kazanırsınız. Sizinkisi biraz yazılımcıyım, şunu yaparım geçerim mantığında. Ben yazılım şirketinde 2 sene staj yaptım. bu dönemde yer de sildim, çay da götürdüm, kendi alanımın dışında mobil programlama öğrendim ve kendimi geliştirdim.
Yazılım şirketinde projenin tam olarak planlanmaması diye bir durum yoktur. Çünkü eleman tek bir işe alınmaz.
Dediğim gibi, siz rahat bir çalışma alanı arıyorsunuz. Bence kredi çekip girişimci olun, eleman çalıştırmanın, çalıştırabilmenin zorluğunu bir görün derim.
Sevgiler.
Sen kendini kandirma sen yazilimci filan degilsin

Bosuna kendi triplere sokma yok bunu biz sectik filan diye. Senden isverende olmaz. Neymis gece ulasamayacaksam ne gerek varmis mis mis. Toplanti saat 19.00'a sarktigi icin konusmaya bu saat rahatsiz ettigim icin ozur dilerim diyerek baslayan da var, is bu arkadas gibi yok gece ulasamayacaksam zart zurt diyen modeller de var hayatta.