Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 sene sigara kullanımım oldu, bırakalı da şuan 1 sene oldu. Ama son 1 haftadır dehşet şekilde canım çekiyor var mı böyle şeyler yaşayan..
Ortaokul 5-6. sınıftan beri çevremde sigara içen insanlara anlamsız bakardım. Lise sona kadar da arkadaşlarım harıl harıl içerken yine neyin kafası bu napıyorsunuz gibisinden bakardım 1-2 kez içmeyede çalıştım dedim Allah kahretmesin bu ne.

Sonra Lise'nin son zamanlarında bir tartışma olay oldu deli gibi sinirlendim ard arda 2-3 tane içtim. 2-3 yıl içtim 1 yıl bıraktım sonra işe girdim işin stresinde de tekrar geri sarıldım. İşte sigarayada geri başlayınca yılda 10 bin liradan 2 yıl sigaraya 20 bin lira civarı para bayılmışım. İşi bıraktım şuan kenarda 3000 liram bile yok.

Sigara sadece tek başına bir duman değil aslında biyolojik yanlarıyla birlikte insanı komple dibe çekmede çok önemli bir etken. Günde 2 paket sigara 30 TL verirken üstüne üstelik ayda 1000 TL'ye sigara veriyorum diye nelere ne paralar harcamadım ki. İnsan sağlığını ve parasını birlikte çöpe atmaya başladı mı daha gerisini de çöpe atsam mahvetsemde ne olacak ki düşüncesi ile komple boşveriyor her şeyi. Bunu kendinize yapmayın.