Hadi gözünüz aydın beyler;
Güncel Bilgiyi biraz önce başka bir konuda gördüm sizede bildirim gelmesi için cevabını arayanlara yanıtla yaptım.
Arkadaşımızın açtığı konuya bakabilirsiniz;
https://www.r10.net/off-topic/280188...n-belgesi.html
E-devlet sistemi güncellenmiş. Bende muafiyet belgemi aldım. Gönül rahatlığıyla işe ve kargoya gidebiliriz artık.
Oruçtan mı bilmiyorum tezkere kağıdı gibi hissettirdi bir anlık

ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, genelge yayınlandı fakat tam olarak detaylı bir madde göremedim bizim için.
İnternet üzerinden satış yapıyoruz ve biz bu yasaktan muaf mıyız? Ürünler ev ortamında değil evime 20-30KM uzaklıkta depoda bulunuyor.
Bilgi sahibi olup anlatacak var ise çok sevinirim

Tüm pazaryerleri üzerinden satış yapıyoruz
ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamazsanız genelgenin hangi maddesinde yazıyor hocam
Ruxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonuçta toplanıyorsunuz yasakların amacı bizzat beli hocam.
Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende gram anlamadım tüm ülke haber sitesi gibi artık ben birine soruyorum o bana soruyor
batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende tam anlamadım ama konuşmalarından az buçuk anladığım kadarıyla, üretim ve temizleme firmaları muaf diye anladım sadee.
kingolivv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mozay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10. Yurt içi ve dışı taşımacılık (ihracat/ithalat/transit geçişler dâhil) ve lojistiğini yapan firmalar ve bunların çalışanları,
11. Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar,
olcaytd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.5- Sokağa çıkma kısıtlaması sırasında yukarıda belirtilen temel gıda, ilaç ve temizlik ürünlerinin satıldığı yerler ile üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması amacıyla muafiyet kapsamında bulunan iş yerleri dışında tüm ticari işletme, iş yeri ve/veya ofisler kapalı olacak olup uzaktan çalışma haricinde yüz yüze hizmet verilmeyecektir.

bold ile belirttiğim yer tedarik ve lojistik zincirleri sanırım sizi kapsıyor hocam
melihkamhi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bilen varsa yeşillendirebilir mi
CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir şey açıklıyorlar ki, biz anlayana kadar 17 Mayıs'a gelmiş olacağız.
superonlinechef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
varmı çözebılen
Supper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nace kodunda üretim yazıpta buradan muafiyet belgesi alabilen var mı ?
kodgrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı bir forumda 479114 koduna sahip şirkette çalışan bir arkadaş izin aldı, muhtemelle sistem direk sgk lı çalışan sorgulaması yapmakta. Bağkurlular için sisteme tanımlı bir ibare yok.