Görevli parayı almadan açtırmaz,tanıdıksa yapanlar var ama,şeffaf kargo bi işe yaramaz hocam bende bi kere ayakkabı aldım şeffaf kargo her şey güzeldi,ödedim ürünü açtım biri 43 biri 42 😂 sonra ürünü geri gönderdim değişim için hem parayı almış oldular hemde ürünü geri aldılar,sonrasında engellediler hala tüketici hakem heyetinde olay
site ismiin iyice araştırın hocam. dikkatli olunması gereken bi konu. görseldeki ürünler yerine boş kutluar bile gönderilebiliyor.
Açtırmaz parayı alır gider. Mesela sen saat alacaksın kutuya dandik alakasız bir saat koyar 5 liralık kargoya da saat olarak bildirir. Sen kapıda parayı öder sonra açarsın evet gerçekten de saat var ama senin istediğin değil. Hakkını aramak istersen de ortada yanlış bişey yok çünkü kargodan saat gelmiştir.
Açtırmaz ve paranızı geri iade etmez.
ben bi kere aldım kapıda ödemeli ama ürün sahte çıktı bidaha da asla öyle alışveriş yapmadım 90 tl gitti ama yapacak bişey yok üstüne bi soğuk su içtim
Öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim o zaman benim anladığım kadarıyla havale / eft'den bi farkı yok bu kapıda ödemenin. Aynı şey. Sadece ürün geliyor ama ne geldi bilmiyorsun, peki instagram yorumlarınd falan görüyorum hocalarım kapıda ödeme var mı falan diye kapıda ödemeye nasıl güveniyorlar böyle?