Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başın sağ olsun hocam Allah sabırlar versin.
Allah Razı olsun hocam.
ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin.😞
Allah razı olsun hocam.
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
26 Eylül 2016 tarihinde babamı kaybettim hala bile aklıma geldikçe içim burkulur babası ile bir şeyler yapan arkadaşlarımı görürüm hüzünlenirim Allah var arkadaşlarım öyle bir zorunlulukları olmasa bile babaları ile denk gelsek bile bu konuya özellikle dikkat ederler etkilenmeyeyim diye ister istemez etkileniyorsun orası ayrı bir konu ve üzerinden kaç sene geçti hala bile çok geç saatlerde yatarım belki gece dış apartmanın dış kapısı kapandığında gelen odur bunlarda uzun süren bir kabustur diye ve çoğu zamanda gözlerinm dolar gelenin babam olmadığını farkedince. Soruna gelecek olursa anladığım kadarıyla olay çok taze unutmuyorsun babana olan özlemin azalmıyor ama alışıyorsun. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama alışıyorsun.
En büyük korkum hocam... Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
WatchSelman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başım sağolsun okurken bile kötü oldum 😥
Babamla çok samimi olmasamda bir an göç edip gittiğini düşündüm gerçekten zor 😔
Allah yardımcın olsun kardeşim içini dökmek istersen istediğin zaman arayıp yazabilirsin numaram profilde var..
Allah razı olsun hocam teşekkür ederim.
iGurler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mekanı cennet olsun, alışılması zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Allah Razı olsun.
agrzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yıl önceydi ben bıcaklanmıştım baya bi zor günler geçirmiştik ölümden döndüm 15 gün geçti annem fenalaştı gündüzden yalvardım nolur hastaneye gidelim diye bu arada yataktan kalkamıyorum dinlemedi en son kendisi söyledi gidelim diye ambulansı aradım geldiler kendinden geçmişti apar topar zor ziyan kalktım gittim hastaneye ama yolda kaybetmişiz bişey demediler sonra 1 saat müdehale ettiler sürekli giren çıkan vs vs kapıda 4 dönüyorum karnımdan bıcaklanmıştım enfeksiyon kapmış akıyordu bildiğiniz ama ayaktaydım yakınlarım geldi duyan koşa koşa beni ayakta tutmaya çalıştılar ölüm haberini aldım yıkıldım bukadar kötü olduğumu bilmem tüm çevremi aradım geldiler kardeşlerim şehir dışındaydı abim mezara yetişemedi nasıl geçiriyorsun sorusuna gelirsek geçmiyor geçmiyor geçmiyor
1 yıldır gece gözüme uyku girmiyor gündüz uyuyabiliyorum gece ışıklar kapandımı tekrar aklıma geliyor sabaha kadar dönüyorum ama geçmiyor zar zor toparlandım ama hala aynıyım sabah 10da uyuyabiliyorum oda yorgun düşersem öyle geceleri zehir oluyor her gün her saat her saniye ama bir çözümü yok dik durmaya çalış içinde depremler olsa sakın yıkılma acımı içime attığım için kaç sefer fenalaştım gözlerimi hastanede açtım sadece dik tut kendini 23 yaşındayım hala çocuk gibi kucağında uyumayı başımı okşamasını özledim 😭
Hocam başınız sağolsun. Babam ölürse naparım diye düşünebilirsin ama ben annem ölürse ne yaparım diye düşünemiyorum bile. Annesizlik çok daha zor. Allah korusun annem de vefat etse hiç düşünmem yaşamayı.