Hocam bence hiiç o işe girme. 30 tane domain alacağın paraya güzel tek domain al.
Hocam korkuyorsanız 2-3er alarak ilerleyin sattıkça alın
Uyarıyorum seni 🤣
Korkma korkunun ecele faydası yok..
Tavsiyem 2 şer 2 şer almanız madem 30 domain parasını gözden cıkardınız. Bence 2 domain alın satın sonra bi iki daha alın.. ben olsam öyle yapardım... tabi domainlerede bağlı, düşdüğünde hemen kapılacak domainse o ayrı
lws.fr'den 30 tane hesaba 1 euro'dan domain al ve sat hocam; yoksa sen 30 euro yerine 240 dolar(API üzerinden alırsan 2400TL civarı) verebileceksen API üzerinden güvenilir bir şekilde almanı sağlayayım.
Bence eleyin eminimki çok gereksiz domainler vardır.. her seyin fazlası zarar..
Yeni girecekseniz 1 tane alıp başlayın, insanlar genelde doğru domaini bulduğunu düşünüyor. Satışa koyduklarında ise hüsran içinde hayal kırıklığı ile buluşuyorlar.
Burada projelik başlıklar altında ne çöp domainler var hocam. O domainleri sıkı bir elekten geçirin ve gaza gelmeyin
Bir kere kendine adet belirlemen ne kadar yanlış yolda olduğunu gösteriyor. Telefon parçası almıyorsun ki 30 adet diyorsun. Muhtemelen o 30 adetin 25inden fazlasını yenilemeyeceksin veya r10 üzerinden 5 10 TL'ye salacaksın.
Acele etmeden her gün düşecek domainleri takip et kaliteli domainler bulmaya çalış.
Domain bulma konumdan faydalanabilirsin. 2 3 günde 1 güzel domain düşürürsün kendine sağlam portföy yaparsın.
Veya bütçem var diyorsan ihalelere gir çok güzel domainler yakalayabilirsin. 30 değilde 5 domainin olur 30 domainin kazandıracağından daha çok kazanırsın.
Alın hocam acımayın. Mutlaka 1 yıl içinde değerlenir, projelik domainlere çok girmenizi tavsiye etmem.
Mesleki domainleri daha iyi pazarlayabilirsiniz.
Hayırlı olsun şimdiden.
paranı çöpe atma kardeşim.
1 adet ile dene sonra anlayacaksın.
Valla dostum kendi adıma söylim. Domainlerimi Godaddy , Dynadot , name.com Namebright ve Sav üzerinde tutuyorum. TR firmalarda pek domainim yok. Godaddy biraz pahalı oluyor vergi mubabbetlerinden dolayı. Diğerleride normal seviyede.
Hepsini uzun yıllardır kullanıyorum kafam rahat güvenilir firmalar. Bilmediğin duymadığın firmalardan alma yeter. Bence Zamana yayarak al. Çünkü en kötü senaryo satamazsan 1 yıl sonra yenileme süreleri aynı ay içine gelmesin.
Adet = Daha çok para değildir.
Doğru domain = Güzel Para demektir.
Vakit ayırdınız cevap yazdınız hepinize minnettarım. Son bir şey daha sormak istiyorum. Arada bir kaç tane 4 karakterli *.com domain var. ne olursa olsun satılır mı yoksa orada dikkat edilecek başka bir şey var mı? atıyorum mesela şöyle dersiniz: "kardeşim hepsini sessiz harf alma" ya da buna benzer şeyler.