Hocalarım merhaba. Millenicom firmasının internet servisini uzun yıllardır kullanıyorum. Kullanmakta olduğum tarife 75 Megabit hıza kadar sınırsız. Gündüz vakitlerinde problemsiz 65 - 75 Megabit hız değerleri almaktayım. Yaklaşık bir aydır saat 18 sonrasında internet hızımda düşüş yaşanıyor. Örneğin şu an hız testi yaptığımda maksimum 10 Megabit Download hızını görmekteyim. Ping değerleri de oldukça yüksek. Bunun sebebini anlamış değilim. Firmaya konuyu destek talebi açarak ilettiğimde otomatik bir yanıt almaktayım. Altyapı kaynaklı bir problem olmadığını modemi kapatıp açmamı iletiyorlar. Modemimde bir sorun olsa gündüz vakti 65 - 75 Megabit arası internet hızı değerlerini de göremem düşüncesindeyim. Size belki saçma gelebilir fakat aklıma internetimin hızının belirttiğim bu saatten sonra kasti bir şekilde kısıtlatıldığını düşünmekteyim. Firmaya bunu telefon ile görüşme sağlayarak anlatmak istiyorum fakat telesekreter otomatik bir şekilde yine destek talebi oluşturuyor. O yanda da bir muhatap şu an için bulamıyorum. Sizce durumu nasıl gündüz vaktinde aldığım internet hızlarına çevirebilirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Keyifli akşamlar.