Merhabalar,
Kısaca olayı özetlemek isterim;
Kişi oyun sunusu hizmeti alan bir müşterim ile bire bir atışmaya girmiş. Bu tabi ki firma olarak bizi ilgilendirmez ve aralarında ki problem fakat, kişi müşterimi sürekli saldırı atacağım gibi tehditlerin yanı sıra bizim müşterimize sağladığımız hizmetinde alt yapısının kendine ait olduğunu idda edince bu şikayet konusunu açma gereğinde bulundum.
Bu firma, müşterim ile küfürlü bire bir atışmaya girmişler bir birlerini karşılıklı tehdit vs. etmişler fakat nasıl sağlamadığı hizmetin veya sahip olmadığı dosyaların alt yapısı benim ve hizmetini kapatırım gibi tehditlerde bulunabiliyor?
Sürekli markayız markamıza hakaretten dava açarız diye de her yerde yazıyor burada da bunu yazmış.
Domain'e whois attığımda bile domain yaşının 2 ay olduğunu görüyorum. Bir marka başvurusundan sonra o marka sahibi siz sayılmazsınız. 6 ila 12 ay sürecinde onay süresi var bu işin, bu süre boyunca itiraz gelmez ise o markanın seçtiğiniz alanlarında sahibi siz olursunuz. Her konuda bir marka bir marka diyorsunuz, gerçi bu durum benide pek ilgilendirmez. Benim sağladığım hizmetin sanki alt yapı sağlayıcısı siz mişsiniz gibi yazmanız hoş bir şey değil, her ne olursa olsun bir müşteri ile bire bir iletişime geçerkende ne olursa olsun küfürle cevap vermekte hoş bir davranış değil, ne profesyonelliğe sığar bu nede sözde bir marka sahibi olmuş firmaya.
Aşağıda göstereceğim kanıtlarda küfür içeren bütün yazıların üstünü çizeceğimi belirtiyorum istenilirse üstü çiziksiz hali ilgili moderatörlere iletebilirim.
Müşterimin ilk bildirdiği an.
Müşterimin attığı fotoğraflar ;
İşin en sonunda da müşterime 1 tane esx fotoğrafı atıp saldırmayla tehdit etmiş. Bu fotoğraflar tamamen müşterim tarafından, tarafımıza iletildi. Her ne olura olsun, sözde, "Marka Sahibi Olan" Kurumsal bir firmanın, küfürlerle yazması ne kadar profesyonelce bilemem, fakat sağlamadığı hizmeti de benim alt yapım diyerek başka bir firmanın müşterisini hizmetini kapatmakla tehdit etmek ve bunu ESX fotoğrafı atarak yapmakta bir takım komik olmuş fakat bilgilendirmek istedim. Hoş değil.