Herkese merhaba;
Ben forumda adwords hesabı satan bir üyeyim. Satış Konum Mevcut ve forumdan bir müşteri konumu görerek bana wp den yazdı.
Ads hesabı almak istedi önce ben reklamı çıktım, yayına aldım ve ardından ödemesini geçti.
Hesabı teslim etmeden önce dedim ki ayarlarla oynamayın askıya alınabilir. Arkadaşta tamam dedi.
Fakat gitmiş yeni bir anahtar kelime eklemiş. Bundan dolayı hesap askıya düştü. Bu arada konumda da yazıyor ayarlarla oynayan olursa telafi edilmez diye.

Herneyse adam şikayet konusu açtı noliya paramı çaldı hizmet alamadım diyor. Ana avrat karı kız eş tüm sülaleme çok ağır küfürlerde bulundu. Moderatör @Erhan; iade veya mağduriyetin giderilmesi gerektğini söyleyip konuyu kilitlemiş.

Burda ben neden iade ediyorum o kısmı anlayamadım, konumda açıkca yazıyor ayarlarla oynamayın askıya alınır ayarlarla oynarsanız telafi edilmez diye.

Ben hesabı açarken birsürü yere ödeme yapıyorum fakat iade veya mağduriyet giderilsin denilmiş. Mağduriyet burada yok alıcının kendi hatası.
Ben iade etmek zorunda mıyım? Lütfen bilen biri yardımcı olsun.
Kesinlikle çorba param çıksın değil amacım, müşteri direkt tersledi anlaşılan bu işi beceremiyorsun iade et dedi direkt, yapıcı yaklaşsaydı yeniden ücretsiz hesap açardım ama tüm aileme şu ramazan gününde ağır küfürler ettiği için katiyen yardımcı olmak istemiyorum.