Merhabalar, forum üzerinde bir firmadan aldığım resellerin memnuniyetsizliği yüzünden 3 gün sonra iptal ve iade yapmak istediğimi söylemem üzerine firma ısrarla ne iademi yaptı ne de iptalimi. Bu süre içerisinde ben farklı firmadan hizmet almaya devam ettim orayı kullanmadım. Ödeme 2 parça halinde olacaktı ön ödemeyi yapmıştım, aramızda gerilim çıktı ve firma haksız yere hem ön ödeme olarak aldığı tutarı vermedi hemde benim vazgeçmeme rağmen kalan ödemeyi de fatura ederek beni borçlandırdı haksız yere. Bunun üzerine tüketici hakem heyetine verdim ancak talebim reddedildi yazılım sektörü ile ilgili olduğu için. Bu durumda ben ilk ödediğim miktarın üzerine zaten çizgi çekmiştim fakat şimdi kullanmadığım bir hizmetin kalan tutarını iptal etmeme rağmen firma benden talep etmektedir. Elimde bulunan tüm konuşmalar, ticket kayıtları, sitelerimi bozduklarına dair görüntüler vb. her şey elimde bulunuyor. Tarafıma benim ısrarlarım sonucunda haksız iddia tutarı ile birlikte fatura kesilip yollandı. Ücret toplamı KDV dahil 800 TL. Kalan 400 TL'yi firma benden kullanmadığım halde talep ediyor ve iptal isteğimi onaylamıyor bu bağlamda ben aynı tarih içerisinde faturalı olarak başka bir firmadan hizmet aldım ve oradan devam ediyorum. Savcılığa firmayı vereceğim ancak, firma hizmeti hala kapatmıyor benim caymama rağmen ısrarla hizmeti bilerek aktif tutuyorlar benim bunu karşı tarafa bildirmem yeterli olur mu? hiç bir şekilde hizmet almadığım bir şey için benden para talep ediyorlar. Gerçekten içler acısı hale gelmiş toplum.. O parayı nasıl yiyorsunuz ve yiyeceksiniz gerçekten anlamıyorum. Bu firmaya karşı benim yapabileceğim neler bulunmakta bana yardımcı olabilir misiniz?