2 yıl üstüste düğün yaptık . 2 abimide 1 yıl ara ile evlendirdik biri görucu usülü evlendi biride daha önce tanıstigi biri ile evlendi. Görucu usulu olan gayet yokluk görmus yoklugun icerisinde yasiyordu digeri paraya doymustu gayet varlikliydi babasi müdür vs idi . Bizde gorucu usulu alirken dedik hani yoklugu bilen birisini alalim abime en azindan güzel bir sekilde geçinsinler . Doğuda yasiyorum burda adettendir erkek tarafi herseyi yapar kız tarafida herseyi seçer .Resmen yeni yasam sunmak zorundayız burda . Bir ev ,bir araba ve dugun masraflari . Toplamda iki dügune 2 milyon gitmistir. Neyse ya biz herseyi hallettik sadece görucu usülü olanin evi kalmisti onu alacaktik biraz kirada kaldilar 3-4 ay mecbur bizde arsa satmaya calisiyoruz satamiyoruz . Neyse en son az bir zararla sattik arsayi görucu usülü gelen yengem ailem ile beraber ev bakmaya gittiler ama ne hikmetse görucu usülu yengem ev beğenmiyor ulan sanki saraydan gelmiş . Yok yani baktigimiz tüm evler bizim suan oturdugumuz evin 2-3 kat lüks seviyesinde . Yok bilmem güvenligi olacak , yok asansörunu begenmedim , yok etrafta cocuklar cok ses yapar . Ya bizde yokluk görmüş diye bunu almistik sözde . Neyse en son yengemi eve biraktik biz kendimiz gittik ev bakmaya begendik güvenlikli herseyi 10 numara muazzam bir ev aldik diyarbakirda 400 küsür bine aldik oda adamin acil evi satmasi gerekiyormus o yuzden ucuza aldik . Neyse sonra yengem geldi evi begenmedi bize surat asıyor resmen evinden bizi kovarcasina döndük evimize . Abimin isi geregi ayri sehirlerde yasiyoruz guneydoguda .arada 100 km var . Sonra annemle arasi bozuldu yengemin birkac ay konusmadilar ayiptir yani biz onu en dipten aldik bilsek böyle biridir almazdik yemin ediyorum Yedigi önunde yemedigi arkasinda herseyi annem babam onlara vermis buzdolaplari basina kadar dolu ama bu anneme trip atiyor konusmuyorlar ya hayirdir sen kimsin yaa ? Annemde cok iyi niyetli birisidir neyse en son baristilar suan göstermelik gülüyor evine cagiriyor vs ama ben sahsen unutmam ailem unutsa bile . 23 yasindayim bu dediklerim 3-4 yil icerisinde oldu . Hâla üniversite okuyorum ve evlenmek kadar sacma sapan bir sey yok hele hele yanlış kisi ile evlenilmisse ailede huzur bile birakmiyor bunu bizzat gördüm fakirlik görmüş yokluk görmüş insan bile bu sekilde davranabiliyor insanoglu nankördür. Allah herkesin karsisina onu anlayacak en azindan yapilan iyiliklere nankörlük etmeyecek birini çikarir İnsallah.
Özür dileyerek söylüyorum ama yokluk görmek her insanda aynı etkiyi bırakmıyor, yokluk görmesi onda görgüsüzlük etkisi bırakmış olabilir.