Eğri oturup doğru konuşalım. Sapanca'ya gidip gecelik 2 bin verecek 10 kişiden 8'i kaçamak yapmaya gider.
Ben bir defa gezmeye gittim, birkaç saat sonra geri dönmüştüm. Bedava olsa gitmem yani. O kadar beğenmedim.
Ekşi'de de Sapanca başlığına bakarsanız üç aşağı beş yukarı benim gibi düşünen insan çok.
Son yıllarda Araplar daha çok ilgi gösteriyor. Belki onları hedefleyerek bir şey yaparsanız müşteri bulmak daha kolay olabilir.
Ajanslara mail gönderip evi fotoğraf, dizi çekimleri için pazarlayabilirsiniz.
Evin bulunduğu konumun etrafında komşu evler yoksa bir artı olur.
Sapanca genel itibariyle yobaz yer. Sağda solda ev varsa komşularla da sıkıntı yaşarsınız.
O paraya Sapanca'da villa yapmakla uğraşacağıma yat alır kiraya veririm. Yatın saati 750-1000 TL. Gecelik çiftlere 6.000 liraya kiralıyorlar.
Bahsettiğiniz yatırım miktarın altında bile çok güzel yatlar var. Kalan parayı yatırımı büyütmek için kullanırım.
2 senedir beğendiğim birkaç villaya gitmek istiyorum ancak hep dolu oluyor, ayrıca aylık bazda Araplara kiraya veriliyor. Mutlaka zorlukları vardır ancak ben hedefimi çok dusuk tutuyorum hayal kırıklığına uğramamak için.
bekarlar icin kaçamak ancak aileler için 2 aile giden çok kişi var çevremde.
Buradaki asil amacımı yazmadım ancak ben de 1 saat uzaklıkta oturuyorum. Bu işi %50 ticaret %50 kendime ve çocuklarıma yazın kaçacak bir yer olarak düşünüyorum.
Teşekkürler.