26/03/2021 tarihinde VDS - 8 paketi satın aldım 1 yıllık dün itibari ile haberim olmadan tarafıma sms e-mail telefon araması yapılmadan hizmetim sonlandırıldı. Gerekçe olarak; Merhabalar,
Sunucunuz üzerinde Phishing yaptığınız tespit edilmiştir ve tarafımıza abuse düşmüştür.
Phishing yapmanızdan dolayı hizmetiniz tekrar açılmamak üzere sonlandırılmıştır. İyi çalışmalar.
Her zaman canlı destekten hizmet aldığım firma lütfen destek talebi oluşturun dedi ve bana böyle bir sorun olduğunu yazdılar. İçerisinde 9 alan adımın bulunduğu sunucudan 1 tanesine virüs bulaşmış ve tüm hizmetim kapatılmış ulaşamıyorum dosyalarıma Durumu anlatmaya çalıştım bizim bilgimiz yok dedim lütfen açın hizmeti virüsü temizleyelim dedim ama gelen cevap;
Merhabalar,
Yurt dışı kaynaklı merkez bankasının arayüzünü kopyalamışsınız.
Ortada yanlış anlaşılma yoktur.
İstediğiniz yerde hakkınızı arayabilirsiniz, isterseniz R10 üzerinde şikayet konusu da açabilirsiniz.
Gerekli kanıtlar oraya da iletilir. İyi çalışmalar.
İletişim telefonlarını aradım telefonumu engellediler. Sistemde bu tarz bir sorun varsa ekran resimi atar mısınız dedim gelen cevap;
Merhabalar,
Sunucunuzu sonlandırdığımız için ekran görüntüsü atamıyoruz.
İletişim numarasıyla görüşülecek bir durum bulunmamaktadır.
Tarafımıza gelen abuseyi aynı şekilde size ileteceğiz. İyi çalışmalar.
Eski sunucumdan iyiki dosyalarımı silmemiştim hemen yönlendirme yaptım ve tarafıma sahte sayfa yapıldıgını iddaa edilen linke tıkladım link çalışmıyor ve aynısını onlarada ilettim bakın kontrol edin diye tarafıma gelen cevap;
Merhabalar,
Attığınız linklere girmemektedir.
İstediğiniz yere suç duyurusunda bulunabilirsiniz, gerekli mecralara gerekli belgeleri sunabiliriz. İyi çalışmalar.
bu sırada tüm google ads reklamlarımızı durdurduk daha fazla kayıp yaşamayalım diye. Firmanın hizmet aldığı comnet firmasına ulaştım çünkü firma hiç bir çözüm üretmiyordu ve comnet firmasından gelen cevap bizim kontrol ettiğimizde bu tarz olayları firmaya bildiririz firmada mevcut alanadındaki hizmeti durdurur sorun çözülünce tekrar aktif edilir hizmetin tamamen kapatılması söz konusu olamaz dedi ilk uyarıda tamaman kapatılması için tarafımıza savcılık kararı ile yazı gelir bizde işleme alırız dediler.
Eniyisunucum.com firmasına bunları ilettiğimde tarafıma gelen cevap;
Merhabalar,
Sunucunuzun kontrolü için tekrardan veri merkeziyle iletişime geçtik ve yanlışlık olup olmadığı hakkında bilgi istedik. Şuan cevap bekliyoruz.
Eğer biz sizin sunucunuzu çalıştırırsak bizim cihazımız kapanacağı için sizin sunucunuzu olay netleşene kadar açamayız. Telefon ile gece destek sağlamıyoruz maalesef. İyi çalışmalar.
Gece destek sağlayamıyoruz dediği saat 22:04 sabah aradığımdada yine ulaşamadım galiba onlarda gece bitmedi
ardından gelen cevap;
Merhabalar; Mail Gelen yer; ssi.gouv.fr
https://hizliresim.com/z7KeZr Tarafımıza İletilen Abuseler bu şekilde veri merkezi şuanda hizmeti açmamamız gerektiğini söylüyor.
anafirma ile görüştüm böyle bişeyin mümkün olmayacagını belirttiler ama kendileri bunu söylüyorlar bende onların 2 saatde ulaşamadıgı anasunucu firmasına 1 dk içerisinde ulaştığımı belirttip aynı durumu firmaya anlattıgımı söylediğimde aldığım cevap;
Bize yarın sabaha kadar bir süre verirseniz net bir şekilde geri dönüş sağlıyacağız iletişime geçmeye çalışıyoruz devamlı bu konu hakkında bizde hizmetinizi birden kapatmak istemezdik fakat olaylar ani gelişti kusura bakmayın yarın sistemdeki telefon numaranız üzerinden sizi arayıp bilgilendireceğim serhat bey ile birlikte. (Mesajın geliş saati
09/04/2021 (02:09) )
Halen tarafıma canlı destek - ticket - telefon - sms hiç bir bilgilendirme gelmemiş bulunmaktadır.
Ücret iadesi ve sunucudan dosyalarımızı almamız için izin istiyorum hiç bir dönüş yapmıyorlar bu hizmeti r10'dan konu açarak almıştım konu linki;
https://www.r10.net/hosting-sirketle...ucu-bilgi.html
Buradan tekrar belirtiyorum ücret iademe yapın ve dosyalarımı almak için hizmeti aktif edin. 14 gün tüketici hakkımız var iade almak için ben 14 günlük kullanım bedelimizi içerisinden ücretini alın kalanını iade edin diyorum yine olumlu yaklaşıyorum bugün olay çözülmezse tüm destek talebinde konusulan anasaglayıcının bile bize verdiği bilgileri uygulamayan
@HostingSepetim; firmasından şikayetçi olacağız. Bu kadar basit olmamalı reklam zararlarımız ve bu süreçte yaşadıgımız zorlukları belki onlar dava sürecinde yaşarlar.