Yaklaşık 2 yıldır güzel hosting ile çalışıyorum, iki gün öncesine kadar gayet memnundum, ancak paketlerimden bir tanesinde web günlükleri şişmeye başlamış.
ben 700 mb kullanırken ne işe yaradığını dahi bilmediğim bu günlükler 1.78 gb olmuş ve paket 2 gb olduğu için hesap askıya alınmış.
İki koca gündür problemi çözdürmeye çalışıyorum, hesabımı 5 dakikalığına aktifleştiriyorlar ama dosyaları temizlemedikleri için tekrar hesap askıya alınıyor.
Bu host paketi üzerinden cafe-restaurant programımı işletiyordum, beraber çalıştığım cafe iki gündür emek-zaman dolayısıyla para kaybediyor.
Güzel hosting çalışanlarına yol da gösterdim, dedimki geçici süreyle sorunu çözene kadar paketi 3 gb yapın ama insiyatif sıfır. bana dönüp siz satın alın diyorlar.
Aldığım hizmetin karşılığını veremeyen bir firmadan neden paket satın alayım ki!!!
Cafe sahibi müşterim hostu değiştirmem konusunda ısrarcı, host tavsiyelerinizi bekliyorum.