Nexdc firmasından 27.01.2021 tarihinde Teamspeak3 Bayilik paketini satın aldım. İlk 1.5 ay herhangi bir problem yoktu. Fakat sonradan ufak ufak sorunlar çıkmaya başladı. Teamspeak3 server kapanıyor, destek talebi açtığımda da çok uzun sürede cevap veriyorlar. Muhtemelen bu işi ek iş olarak yapıyorlar. 28.03.2021 tarihinde de Teamspeak3 serverim sabah kalktığımda kapalıydı. Web sitelerinde ürün bilgilerine girdiğimde ip adresinin değiştiğini gördüm ki daha önce teamspeak3 kullanan arkadaşlar ip adresinin değişmesinin kendilerine zarar vereceğini bilir. Ardından destek talebi açtığımda;

Alıntı
Sn. Ersin Sucu

Konu ile alakalı duyurular yapıldı.
olarak mesaj attılar. Fakat hiçbir şekilde mail, sms vs. bilgi gelmedi ki sosyal medya hesaplarında bile duyuru paylaşmamışlar. İp değişim olayını bir şekilde atlattık. 31.03.2021 tarihinde teamspeak3 serverim tekrar kapandı. Ardından destek talebi açtım ve aldığım cevap;

Alıntı
Sayın Ersin Sucu

Veri merkezi değişikliğinden dolayı sunucu taşıması mevcuttur.
Diğer soru veya sorunlarınıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Tekrardan hiçbir şekilde haber verilmeden saat 13.00 civarı teamspeak3 serverim kapandı ki bu saatler oyuncuların yoğun olduğu saatlerdir. Saat 14.00 civarı "Ne zaman aktif olacak acaba?" sorusuna yanıt olarak;

Alıntı
Ortalama 2, 2:30 saat sürecektir, bu süreç esneklik gösterebilir.
Diğer soru veya sorunlarınıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
cevabını aldım. 01.04.2021 00.00 tarihinde hizmetiniz aktif edilmiştir diye mesaj aldım. Fakat saat 02.15'te kontrol ettiğimde hizmet hala aktif edilmemişti, attığım destek talebi üzerine hizmeti aktif ettiler. Şu tarih itibariyle teamspeak3 serverim sürekli düşüyor, paket kaybı ve ping giriyor. Sağlıklı bir şekilde kullanamıyorum. Maalesef ki bu problemimi kendi web siteleri üzerinden çözemiyorum. Destek sistemlerine ne zaman girecekleri belli olmuyor. Şuan teamspeak3 serverimin SQL yedeğini beklemekteyim ve paketimin kalan günü kadar iadesini istiyorum. Tekrar tekrar söylüyorum destek taleplerine maalesef bakmıyorlar. Anlık kesintilerde en az 5-6 saat içerisinde geri dönüş alıyorum. Oda olumlu olup olmayacağı belli olmuyor.