Türkiye sınırlarında ben tamamlanmamış ev almam, parayı verdiğim an anahtarı alıp gireceğim

İnşaat mühendisiyim, ben de biliyorum topraktan alıp bittikten sonra 1,5 katı bile değerlenebileceğini.

Fetö olayları oldu, en baba en kurumsal en saygın konut şirketlerinden birisi hop aşağı, binlerce insannın durumu hala mechul eylem yapıp duruyorlar. Yıllarca kredi ödediler ellerinde şuan bir kaç hak idda etmeye çalıştıkları evrak dışında birşey yok. Paralarından umudunu kesenler de var, birisi benim arkadaşım.

Babama yapma etme dedim dinletemedim, memlekette bitmemiş evi aldı emeklilik parasıyla, hayattaki tek garantisiyle. Neymiş memleketin en güvnilir müteahhiiti. Geçen sene Nisanda ödedi parayı, Haziran'da bitecekti, daha eve giremediler, bu ay sonu inş giriyorlar. Adamın para bittiği için tamamlayamadı, babam cebimden para koyup içerdeki eksikleri kendisi yaptırdı. (kaloriferd,r gömme dolaplar mutfak dolaplardırı, dogalgaz borusudur, bazı sıva boya işleridir vs.) edeceği karı zaten harcadı eve girmeden. Beklediği de yanına kar kaldı. Bu en güvenilir müteahhitin parası daha erken bitse belki de cepheyi bile kapatamadan bırakacaktı. Verilmiş sadakası, alınış duası varmış da, en azından bu kadar eksikle alabildi evi.

Ne kadar risk o kadar kazanç bu doğru, ancak ben risk alacaksam ev değil btc alırım İnşaat piyasasyı çok oynak, firmalar çok kırılgan.

Kısacası 20-30 m2 az alın, sizi mutlu edecek daha alt segment bir muhitten alın, ama garantili alın, ertesi gün içine girip oturabilin.

Hatta iskanı alınmış ev olsun

İyi günler