Herkese selamlar
Esim surekli trendyolu kullanir. Bu zamana kadar hic puruz cikmadi. Birsey alirkende yorumlara bakar. Gecen 4500 tl degerinde elektronik bir alet almis. O an dalginligima geldi yorumlarada bakmadim diyor. Ilva avm adinda bir satici bize bos kagit gonderdi. Kendisine mesaj attik yanlis urun gondermisiz geri iade edin dogrusunu gonderelim diye cevap dondu. Geri iade olusturup kargoya verdik.Fakat urun yorumlarina baktigimizda bizim disimizda 3-4 kisiye daha aynisini yapmis, hatta dogru urun diye sonrasinda flash bellek yada sacma sapan kullanilmis bir urun gondermis.

Simdi olayi yargiya tasimadan once emin olmak istedigim bir konu var. Ilva avm denen satici para iadesini kabul etmeme secenegi var mi? Ben kargoyu videoya cektim fakat ben cihazi gönderdim bunlar bana kagit iade ediyorlar diyebilir mi? Dogru urun diye yine baska birsey gonderirse ne yapmamiz gerek? Surec nasil isler?

Ayrica belirteyim
1) fatura yok, kargodan fatura cikmadi.
2) trendyol ile iletisime gectik. Saticiya geri iade yapın, size dogrusunu yollayacak dediler. Urun yorumlarini gosterip adamin d0landirici oldugunu anlatmaya calistik ama orali olmadilar.