Bugün iğrenç bir olay başıma geldi.

Kuzenim bir yerde de çalışıyordu. Oradan birkaç ürünü trendyol mağazamıza koyduk 3 5 satılsın ek gelir olsun diye. Güzelde satıldı. Günlük 20 siparişe kadar çıktık. Hergün oradan alıyor ödemesini yapıyorduk ve getirip kendimiz satıyorduk internetten. ALDIĞIMIZ FİYAT ADAMIN SATTIĞI MAĞAZA FİYATIYLA AYNIYDI. Yani herhangi bir indirim yapmıyordu.

- Kuzenim 19 yaşında. Sigortasız ve 2 bin TL maaş ile çalışıyordu.

- Bugün beni çileden çıkartan haber aldım. Adam kuzenimi kovmuş işten yürü git sen bana ortak mı çıkacaksın dükkanıma dükkanımın ürünlerini satıyosun demiş. BEDAVA ALMIYORUZ PARASI NEYSE VERİP ALIYORUZ ÜRÜNLERİ 1 TL BİLE İNDİRİM YAPMIYOR. Hatta fatura kesmesini istedik. +18 KDV çıkar dedi onu bile kabul ettik. Son aldığımız ürünleri yani bugün kovmadan önceki 1.500 liralık ve faturasını da vermemiş. Zaten sigortasız olduğu için tazminatsız vs çıkartmış çocuğu. TEK SUÇUMUZ ADAMDAN PARASINI VERİP ÜRÜN ALMAK.

- Adamın günlük 5 bin lira kendi sitesinden satışı var, + 2 tane büyük dükkanı var + n11 satışlarını vs saysam günlük 40 50 bin cirosu vardır. Lanet olsun böyle insanlara gerçekten moralim çok bozuk ve çok kinlendim. Maddi manevi gücüm olsa adamı piyasan silicem ancak o da yok. Arkadaşım avukat sigortasız çalıştırdığı için Hizmet tespit davası açacaz ama kanıtlaması çok zor maaşı vs elden verdiği için. Sitesinin aynısını yapıp ürünleri eklesem sipariş alır mıyım bilmiyorum ama tedarikçimde yok zaten. Ama böyle insanların bu kadar para kazanıp bu kadar zalim olabilmesi.. Çocuk ev geçindiriyordu annesi çalışmıyor eve bakıyordu 2 bin lira ile LANET OLSUN LANET OLSUN LANET OLSUN!

Edit: ADAM BAŞTA ÜRÜN SATIŞI İÇİN ALDIĞIMIZI SÖYLEDİK VE KABUL ETTİ 1 HAFTA BOYUNCA BİŞEY DEMEDEN SATTIĞIMIZI BİLE BİLE ALDI ÜRÜNÜ. KUZENİMDE ÖĞRENDİĞİME GÖRE DE SATIŞLARINDA YÜZDE 1 BİLE AZALMA OLMADI AYNI PARAYI KAZANMAYA DEVAM ETTİ. YANİ BAŞTA KABUL EDİP SONRADAN ÇOCUĞU KOVDU HEM DE SATIŞINA VS ZARAR GELMEDEN.