* Şikayetçi olduğum üye:@
ecbgames;
* Şikayetçi olma nedenim: Destek talepleri çözümsüz sonuçlanması
* İlgili konu URL:
https://www.r10.net/sanal-sunucu/272...post1079566281
* Açıklama ; ecbhosting.com.tr sitesinden kampanyalı reseller hosting aldım.
Eski sunucumda çalışan sitemi yeni aldığım hosting e taşıdım fakat çalışmadı bunu destek bölümünden ve whatsapp üzerinden defalarca bildirmeme rağmen çözüm üretemedim.Bu hatfa içerisinde sistemleri üzerinde değişiklik yapılacağını ve müşterilerinin bir takım değişiklikler yapması gerektiği konusunda bilgilendirme maili atıldığını söylüyorlar fakat tarafıma reseller hosting i aldığımdan bu yana sadece fatura maili geldi reseller hosting bilgisi vsvs bu tür hiçbir maille bilgi tarafıma verilmedi bu bilgileri mail yolu ile değilde WhatsApp veya ticket üzerinden verdiler. Ben bu şirketle çalışmak istemediğimi tarafıma para iadesi yapılmasını talep ettim fakat yasal sürenin geçtiğini bildirdiler fakat ben sizin sisteminizi adam akıllı kullanamıyorum ayda bir sisteminiz değişiyorsunuz ve bilgi vermeden yapıyorsunuz. Çözüm üretmediğimden farklı bir reseller firmasına geçerek orada sitemin taşınmasını istedim ecbhosting.com.tr den aldığım resellerde çalışmayan sitem yeni reseller firmasında çalıştı. Şimdi firmadan kullandığım reselleri kullandığım zaman kadar süreyi parasal olarak kesmesini ve kalan kısmın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.