Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
benimde vardı sen gibi arkadaşım 15 yıllıktı 10 sene önce sildim attım hayatımdan. o da senin gibiydi özgüveni çok yüksek babası mecliste çalışıyo ailesi çocuğa tapıyo babannesinin emekli maaş kartı bile bunda dururdu bu çeker yerdi hesap vermezdi. ben ise o zamanlar beş kuruşum yok saçlarım dökülmüş dişlerim dökülmüş bildiğin protez diş takıyom şimdi tamamı implant oldu biraz daha iyiyim. bu hep ya sen niye sevgili yapmıyon niye çalışmıyon senin bişiyin yok büyütüyon falan, haliyle içe kapanmışım durumum berbat ama anlayamıyo empati yapamıyo sildim çıkardım hayatımdan.
sonra bu pavyon mavyon ayakları karılar bunu yiyo güzelce kredi kartı batağına giriyo babasının bir evi uçup gidiyo. sonra bunu nişanlıyolar anlaşımıyolar falan ayrılıyo karşı taraf altınları vermiyo giriyolar birbirne ordan da bi darbe. sonra bu babasının hiç istemediği bi kızla evleniyo. annesi kanser olup ölmüş gencecik yaşta beni de çok severdi ondan çok severdi yeminle Allah rahmet eylesin. babası hayata küsüp hiçkimseyle konuşmadan falanca şehirde tek başına yaşamaya başlamış. ablasıda boşanmış sel sefil kendine de noldu bilmiyom. 10 yıldırda görmedim zaten.
ben odamdayım şimdi tüm ailem içerde salonda çay içiyoz tv bakıyoz. yani diyeceğim herkes kendine baksın. hayatın kime ne getireceği hiç belli olmuyo.