Merhaba

Veri merkezi ile sadece fiyat konusunda iletişimsizlik yaşadık diğer konularda bir şikayetimiz olmadı hat veya trafik konusunda bu nereden çıktı bilmiyorum. Şunuda rahatlıkla söylebilirim. Daha önce çalıştığım firma veya veri merkezlerinde hat kayıpları küçük kesintiler oluyordu telehouse de böyle bir durumla karşılaşmadık. Aldığımız hizmetten memnunuz.
Bizden memnun olmayan varsa bunu farklı yollardan değilde direkt söylenmesi bizi daha memnun eder herzaman bir b planımız vardır 3 farklı lokasyonda hizmet sağlamaktayız kimse vazgeçilmez değildir.

Son olarak fiyat politikalarınızı ve satış danışmanlarının müşteriye sadece para odaklı bakması gibi,eğer müşteri odaklı çalışıyorsanız bu konuları yeniden değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Biz her zaman bir müşteriyi 1 kişi olarak görmedik hep onun çevresini düşündük ve öyle büyümeye devam ediyoruz. Sizede tavsiye ederim.
Yapılan işlem neye ve kime göre nasıl fiyatlandırılır bilmem ama satış temsilciniz ilk irtibat kurduğunda bana 2 bin TL fiyat çekti bunu kanıtlayabilirim. Sonradan bin TL'ye düşüldü. Şu pandemi döneminde işler tekseye uğradı bin tl az para değil.

Bizden kaynaklı bir yanlış anlama veya bir durum olduysa kusura bakmayın iyi çalışmalar dileriz.

uaydinli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun bu şekliyle siteye şikayet olarak taşınmasına kendi adıma çok üzüldüm. Müşterimiz olan Netsaweb firmasına ve tüm müşterilerimize her zaman ihtiyaç duydukları desteğin sağlandığını moderasyona belirtmek isterim. Netsaweb de bunu onaylayacaktır.

Öncelikle konu anlatımında eksiklik var. Bunu düzeltmemiz faydalı olacaktır. Cihazı kapatıp açmak, kablo değiştirmek, usb takmak/çıkarmak, kargodan cihaz alıp/vermek, cihazları depoda muhafaza etmek, kabine cihaz monte etmek, ipkvm, kvm gibi temel destek hizmetler için ücret istenmeden yapılmaktadır. Ayrıca bu hizmetler de yurt dışı müşterilere ücretli olarak sunulmaktadır.

Talep edilen hizmet şekli tekil bir bir switch donanım değişikliği değildir. Belirtilen fiyat ve ücretlerde de benim gördüğüm hata bulunmaktadır.
Kargo ile gönderilen bir donanımın müşterinin mevcut cihazı sökülerek değiştirilmesi,
donanımın üzerindeki konfigürasyonun resetlenmesi factory default ayarlara çekilmesi,
donanım üzerinde konfigürasyon yapılması,
müşteriye cihaza erişim için bir laptop üzerinden console ve anydesk ile bağlantı verilmesi, olarak özetlenebilir.
Zaman ve iş gücü gerektiren her durumun remote hand configurations olarak değerlendirileceği aşikardır. Sözleşmelerimizde bu durum açıkça yazmaktadır.

Bant genişliğimizin yetersiz olduğu yorumu gerçekten çok üzücü. https://bgp.he.net/AS25145 görebileceğiniz gibi çok operatörlü ve yedekli çalışıyoruz. En düşük uplink bağlantımız 10Gbps port hızına sahiptir. Müşterilerimize aldıkları hıza göre belirlenmiş oranda fiziksel port tahsis ediyoruz. 10 Mbps hız alan bir müşteriye 10Gbps port tahsis etmemizin beklendiğini sanmıyorum. 1-100 Mbps için 1Gbps uplink, 1Gbps-10Gbps için 10 Gbps uplink tahsiste bulunuyoruz. Veri merkezinde müşterilerimize minimum 1Gbps fiziksel uplink sağlıyoruz.
Müşterimizle çalışmak istemediğimiz için yüksek fiyat verdiğimiz yorumu maalesef çok üzücü. Fiyat hatalı belirtildiği için hatalı yorum yapıldığını düşünüyorum.

Bilgilerinize sunarım.