Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladim, siz burda atarlanmaya gelmissiniz, is aramaya veya akil aramaya degil.
Burda kumardan kurtuldugunuzu soyluyorsunuz ama baska mesajlarinizda 75bin lira borcunuzun oldugunu ama maas veya ustunuze kayitli birsey olmadigi icin alacaklilarin birsey yapamadigini, keyfine baktini falan yazmissiniz!

Evet, profesyonellesmemissin cunku okudugunu bile anlamiyorsun!
Sana bir isi iyi ogren, uzman ol diyorum, sen se bana saldiriyorsun...
Sana acimiyorum, seni adam yerine koyup burda uzun uzun yazip fikir veren kendime ve nice arkadaslara aciyorum.
Umarim birileri bu sacmaliklara inanip da sana para vermez...
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/1079643646-post70.html

https://www.r10.net/1079643652-post71.html

Bu iki yazimda hangisinde kotu bir sey var ?
Arkadas madem zor durumda, git online birseyler ogren, bir hizmet ver, para kazan birseyler yap diyorum. Internette egitimlerini alip meslek edinecek kadar buyuk kaynaklar var, hem de ucretsiz. Kendimden ornek verdim. Online birsekilde kendini egiten ve isimi yapan insanlara gunluk 500tl verdigimi bile soyledim. Dilerseniz burdan hepsini etiketlerim.

Digerlere de para vermeyin, is verin arkadasa diyorum.

Ama arkadas tavsiyemi kulagina kupe takacagina, kendini gelistirmek icin birseylere girisecegine "seni adam yerine koymuyorum" diyor. Buna bir yorumunuz var mi? Cunku bence sozun bittigi yerdeyiz.
dostum sen ne söylediğini bilmiyon yada lafın nereye gittiğini bilmiyon adamın yaptığı hataları söylüyon arkasından var oğlu var bu adam kötü olan hersey var anlamına getiriyon sonrada böyle ,insanlara para vererek en büyük kötülüğü yaparsın diyorsun adamın tüm hikayesini iki üç konuya bakarak çözdünmü kalbini herseyini bildinmi bu tarz davranışın bence çok yanlış ondan sonra bu durumda olanları eğitim ve onurlu çalışma kurtarır demişsin adama onursuz demişssin dolaylı yoldan bu adam bir eğitim alsa bi işte iş yapacak duruma gelse enaz bir sene insanları kötülemek kolay sorunlarına destek olmak lazım paraysa para eğitimse eğitim