Telefon isi tamamen sacma olmus. Sizin para verecek kisiden cok akil verebilecek bir arkadas lazim. Profesyonel olmazsa da psikolojik destek sart. Bir arkadasla bunlari konusmak, dertlesmek iyi gelebilir.

Diger yonden bakarsak is yok bir sey yok diyorsunuz. Yeni bir seyler ogrenin. Ornek Photoshop ogrenin, veya site tasarimi ogreninin.

1 saatlik bir calismayla guzel logolar cikartabiliyor arkadaslar. Daha bugun 100tl verdim bir logoya, eminim 1.5 saatten fazla harcamamistir ona (benimle olan iletisim dahil).

Daha dun baska bir arkadasa 1000tl site yapma isi verdim, Buna toplasan toplasan 2 gunluk mesai vermistir arkadas. Bu tarz isler icin 3 farkli arkadasla calisiyorum, konum https://www.r10.net/is-arayanlar/264...ma-uzmani.html .

Ben bunlari niye anlatim? Elinizin altinda internet var, uzun yillardir da forumdasiniz, bir suru isler yapmissizin ama profesyonellesmemissiniz anlasilan.
Madem issizsiniz, kendinizi egitimlere verin. Sizi para kazandiracak bir yetenek edinin. Photoshop veya site tasarimi bir ornek, bunun gibi yuzlerce ornek siralayabilirim.
Hersey yaparim diyenlerden olmayin, bir sey ogrenin onun uzmani olun yeter.

Kendinizi toplamaya calisin ve birlseylere girisin.