okan_025 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kira ve faturaların günü geçiyordu malum bir miktar da para kaptırdım elektriği kestiler ev sahibi abartısız 30 defa aradı tek çare ölmekti benim için ama 2 çocuk var tek aklımda onlar iş desen yok.
Ne yapsam ne etsem derken bir arkadaş bir mağazaya yönlendirdi tefeci daha merhametli olurdu Samsung A12 telefon aldım 5800 TL senetle fatura da kesmedi işine gelirse diye borcun bitince fatura alırsın dedi. Tüm telefoncuları gezdim fatura da olmadığı için 1700 TL zor sattım. Suya düşen yılana sarılır.
1700 TL için 4100 TL fazla ödemek akıl karımı değil ama yapacak hiç bir şey yoktu.
Şunu fark ettim bugün ömrümden ömür gitti. O kadar akraba eş dost hepsi yalan. Hepsine de çok faydam karım oldu çoğunun borcu var. Hepsini sildim ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar.
Arkadaşlar yardımlaşma güzel yapmak gerek ama kendinizi üzmeyecek şeklide düşersen kendinizden anne ve babanızdan başka kimsenin olmadığını bilin.
Sonuç 10 günde 2500 TL para için 7400 TL ödeyeceğim. Çırpındıkça batmak böyle bir şey .
Zamanın da çevreme elimde ki tüm paramı verdim zorda diye ama sağ olsunlar demek istemiyorum ama bugün hiç biri yüzüme bakmadı. Borçları olanlar da sanki ben borçluymuşum gibi yüzsüzlük ettiler. Ömrümce ben bugünümü unutmam keşke ölseydim dediğim bir gün benim için.
İçimden geldi yazmak istedim zamanınızı aldım kusura bakmayın.
Hocam verebileceğiniz dijital hizmetler var mı ? Burada yüzlerce kişi dijital hizmetler alıp binlerce lira para harcıyoruz. Bir sonraki işimizi de sizden alalım. 4-5 gün uyumazsınız belki ama borç harç sıfırlanır.