Profilime girin bakın, ban geçmişimde davetiye satışı yüzünden banlanmışım. Profilimde ad soyadım dahi gizliyken biri donanımhaberde ad soyadımla hesap açmış ve aktif kullandığım maili de yazarak davetiye satıyorum diye mesajlar atmış. Biri bunu özel mesajla moderatöre göndermiş o da hiç savunmamı dahi almadan direkt süresiz banlamış. Ban cezası kategorisine konular açmaya çalıştım, oradan da süresiz bir şekilde banlandım. Yani düşünün banlandığınızda hakkınızı savunabileceğiniz yer ban cezası sorunları kategorisi ama oradan da banlanıyorsunuz

Forumdaki arkadaşlardan rica ederek konu açtırdım, bir haftanın sonunda ancak banım açıldı.
Beni ban cezası kategorisinden banlayan moderatör açıkça haksızlık yaptı ve işin peşini bırakmadım. Defalarca kez coşkuna pm ve mail attım. İnstagramdan bile yazdım, mail gönder bakacağım dedi dönüş alamadım. En son başka bir moderatörden rica ettim öyle dönüş alabildim mesajıma. Olayı 3. bir moderatöre ileteceğim inceleyip karar verecek dedi. Bunu demesinin üzerinden yaklaşık 10 ay geçti. Hala bir dönüş alamadım maalesef.
Uzun lafın kısası, R10 şikayet kurallarında yazdığı gibi burası bir mahkeme değil ve moderatörler de hakim savcı değil. Elinizden geldiğince sorunlarınızı kendi aranızda çözün, buraya taşımayın. Ne R10 satışlarınızdan komisyon alıyor ne de moderatörler bu işi yapmak için para alıyor, bu yüzden şikayetlerinizi de çözmek zorunda değiller. Beğenmediğiniz bir karar aldıklarında da elinizden bir şey gelmez.