Selamlar, bir süredir açmayı düşündüğüm bir konuydu. Eleştirilerinize her daim açıktır.
Şikayet konularına belli başlı moderatörler bakıyor bildiğimiz gibi. Fakat onlar da insan ve hata yapabiliyorlar sonucunda.
Konuyu açma sebebim kendi başıma gelmesi dolayısıyla, herkesin de başına gelebilir. Maddi ve manevi zararım şu anda gözümde önemsiz fakat daha büyük zararlara uğramamak için R10 yönetiminden talebimdir;
Şikayet konularına lütfen şikayet kategorisiyle ilgili olan veya konuya hakim kişiler bakmalıdır.
Örnek veriyorum Facebook reklamları hakkında bir şikayet konusu açılmış. Facebook reklamlarını bilmeyen bir moderatörün bu şikayet konusuna bakması ve karar vermesi ne kadar doğru olabilir?
Burada aslında konuya "bilirkişi" mantığıyla yaklaşabiliriz.
Mesela A moderatörü yeni açılmış bir şikayet konusuna denk gelsin, A moderatörünün ilgi alanı makaleler olsun, şikayetin konusu da Google Ads olsun.
A moderatörü konuya ne kadar hakim olabilir ve yerinde bir karar verebilir?
Bu noktada A moderatörü konuyla ilgisi olan veya konuya hakim olan B moderatörüne konuyu devretmelidir.

Kendimden basitçe örnek verecek olursam;
Şu ana kadar kısa süreli de olsa üyeliğim boyunca kimseye saygısızlığım veya üslubumda herhangi bir bozukluk olmamıştır, olmaz da.
Her gördüğüm konuya bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım, mesajlara cevap vermemezlik yapmamışımdır.
Çalıştığım sektör varsa ve bu sektörde bir müşteri gelip bana taleplerini iletiyorsa çoğu zaman "benden değil de şu arkadaştan alsanız daha faydalı olabilir sizin için" gibi önerilerde bulunmuşumdur.
Fakat şikayet konusuna hakim olmayan bir moderatör baktığında XXX TL tutarında zarara uğrayabiliyorum. Zarar ettiren şikayet sahibi kişiye de "çocukça" bize hakaret etme şansı doğuyor.
Üstüne üstlük şikayet konularında moderatörlerin şikayeti açan kişi haklı da olsa üslubuna dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum nitekim üslup nedeniyle birçok kişi banlanmış burada.
Başıma gelen olayda moderatör şikayet sahibi banlayacağını konunun açılışında belirtmesine rağmen kişiye herhangi bir yaptırım uygulanmıyor fakat biz dekont vesaire göndermemize rağmen haklı durumda da olsak yaptırımla karşılaşabiliyoruz.
Çünkü konuya hakim bir moderatör konuya nail olmuyor.

Bu konuda şikayetçi değilim kesinlikle, bu sadece bir öneridir.
Malumunuz google'da aratınca bile indexlenmiş vaziyette "***** moderatörden şikayetçiyim" tarzında birçok konu önümüze çıkıyor.
Dediğim gibi onlar da insan fakat bu noktada bir müdahale ve bu kategoriye bir düzen gerektiğini düşünüyorum böylece onların da hata payı azalmış olacaktır.