yasintombul1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar
Son 1 hafta da paranın üstüne para kattım.
Altcoin Mega Sezon Konum

NFT Projesi olan coinlere yönelmek her zaman daha iyidir.

Konumda sepetim deki coinleri belirtmiştim.

Şimdi şu 2 coin e yön verelim;

Yılbaşında 100₺ lik Chz alsaydınız bugün 30.000₺ paranız vardı.
Yılbaşında 100₺ lik Chr alsaydınız bugün 55.000₺ paranız vardı.

Chiliz anlık kur 0,8 cent;
Peki buradan daha alınır mı, çıkar mı?
Rsi vs öncelikli olarak çok yüksek ancak yoğun talep gören bir coin e şuan da teknik analiz işlemez yani rsi falan önemi de yoktur.

Alex; Daha Amerikan tarafa geçmedi, Acunun Hollanda Takım Token'i Çıkmadı, Formula 1 Açıklanmadı, Dünyanın her tarafında futbol var ve tokenleri yavaş yavaş çıkacak.

Kısa Vade Koyduğum Hedef 2.5$

Chromia(CHR)
Oyun NFT'si projeleri çok sağlam aynı şekilde CHZ ile yarışıyor.
1 hafta öncesinde 0.08$ dan bugün 0.7$ a yükseldi.
Kısa Vade Hedefim 2$

Hepsi tamamen kendi görüşümdür, yapılan yatırımlardan sorumluluk kabul etmem herkes kendi fikri ile alım satım yapar.

Sadece bir öneri; Aldığınız coinlerden mutlaka kar almayı unutmayınız.

Bu 2 coin harici; (ARPA) (FET) (ANKR) (SXP) altcoin orta vade sepetime eklenmiştir.

TÜM YATIRIMCILARA BOL KAZANÇLAR DİLERİM..

CÜZDAN GÜVENLİĞİMİ NASIL KORUYORUM?
TÜM PARALAR BİNANCE BORSASINDA VE 2FA GÜVENLİK MEVCUT, 2FA için FARKLI SÜREKLİ EVDE DURAN BİR İOS CİHAZ KULLANIYORUM.
BİNANCE BORSASI İÇİN KULLANDIĞIM MAİL DE FARKLI İOS CİHAZ DA DURUYOR VE YAKLAŞIK 36 HANE DEN OLUŞAN ÖZEL ŞİFRELENMİŞ PASSW KULLANIYORUM.
MAİL VE BİNANCE BORSA ŞİFRELERİ BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZDIR. YÜKLÜ OYNAYANLAR ÖNERİMİ DİKKATE ALINIZ.
Hocam bu coinleri ucuzdan bulmak lazım. Chz vardı bende 0.05 den aldım ama uzun süre kazandırmayınca sattım. Çünkü limitimiz sınırlı, bekleyecek vakit yoktu Çok paramız olsa hepsinden alır atarız kenara.