Ben 25 şubatta TaoTronics SoundLiberty 92 kablolu kulaklığını satın aldım 6 gün ürünü test ettim açıkcası hiç beklediğim gibi çıkmadı kulağımı ağrıtıyor,ses yalıtımı dışarıda vs.. yapısı gereği berbat. neyse 14 gün içinde iade hakkım olduğu için iade edip aynı markanın yada farklı bir markanın kulak içi silikonlu bir modelini almak istiyorum. ben talebi oluşturdum yarın alacaklar ürünü benden ama sitelerinde bazı ürünlerin iade olmadığını öğrendim ;

"Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.)"

Kulaklık hijyen açısından iade edilmiyor yazıyor ama iade telabini oluşturdum orada bana işte bu ürün kulaklık boşuna yollayıp zaman harcamayın iade olmaz denmedi yarın alacaklar. Hepsi burada da bu tür kulaklık iadesi yapabilen var mı ? eğer sorun olacaksa hiç vermeyeyim ürünü kaybederler falan birde onunla uğraşmak istemiyorum.

Talep kısmına :
"Yalıtımı çok kötü dış ortamda müzik hariç her şeyi duyabiliyorsunuz. Sağ kulak kemiğimde inanılmaz derecede ağrı yapıyor. Bağlanma konusunda da sorun yaşadım. silikonlu kulak içi bir model almak istediğim için iade talep ediyorum."
yazdım.

Ürün çalışıyor çizilme,hasar vs hiç bir şey yok kutusu sağlam kutu içeriği vs tam.

ürün bedeli : 217 tl.