Hocam ne yaşıyorsunuz siz ? Ünlem işaretleri falan. Konuyu saptirmalar falan ? Askerlikten nereye getirdi konuyu. Cidden ne yaşıyorsunuz merak ediyorum konu ile ne alakası var bunun konu yine degisicek.
İstanbul belediye başkanı 10 TL lik kolanyayi 40 TL ye alınca ses yok , 100 TL lik hazarkasayi 200 TL ye alınca ses yok, izmirde 500 binlik heykeli 1 M e yapılınca ses yok ama başka bir şey görünce herkes otomatik başlıyor konuşmaya. Çözemedim ya. Konuyu ne güzel degistirdiniz öylece. Bedelliden adam buraya nasıl geldi ya aklım aklım almıyor. Allah yardımcınız olsun diyorum ve birdaha beni etiketlememenizi rica ediyor iyi geceler diliyorum
Konu nasil fatih portakaldan askerlige geldiyse(!) Askerlikten de buraya gelir. Cozememen, anlamaman senin sorunun, benim degil.
Bana soyluyorsan benim hepsine sesim var. Her zaman haksizliga karsi durdum. Hamurum boyle. Yukarida bahsettigim mamasi kesilenlerden degilim.
Normal, aklini kullanarak okursan "ulkeyi talan edenlere, kasayi bosaltanlara" demistim. Orda A partisi B partisi mi demistim?
Asil sana Allah yardimci olsun. Gorunen o ki buna cok ihtiyacin var.
Iyi geceler.