Türknete 6 Şubatta başvuru yaptım ve 8 Şubatta evraklarımı ilettim. Sonraki gün beni onay için aradılar fakat eski ev internetim abimin adına olduğu için onun adına evrak düzenleyip tekrar göndermemi istediler. Bu evrağı mailime göndermeleri için 3 gün bekledim. Üst üste her gün aradım alt tarafı bi isim değişikliği yapacaklar imzalanıp gönderilecekti. Neyse sonunda cuma günü (12 şbt) o evrağı ilettiler o gün imzalatıp gönderdim. Ve beni onay için aramalarını günlerce bekledim. Baktım aramıyorlar ben aradım, evrak sisteme yüklenince döneceklerini söylediler. Bu arada evimde olan taahhütüm 15 Şubatta bitti ve normalde 85₺ olan ücret taahhütsüz 250₺ oldu bunu defalarca söyledim. Dün beni arayıp abimin adına olan evrağı bulamadıklarını, hâlâ bakındıklarını söylediler. Evrak ellerine ulaşmıştı bunu kadın teyit etti sisteme yüklenince döneceklerini 2 defa söylediler. Bu durumda mağdur olduğumu taahhütümün bittiğini günlerdir onları beklediğimi söylememe rağmen yaptıkları tek şey bir sonraki faturamda %50 indirim yapmak oldu. 40 liralık indirimi ne yapayım yani şimdi? Bugün arayıp evrağa ulaştık/ulaşamadık diyeceklerdi saat 5 oldu hâlâ ses soluk yok. Ben ne yapabilirim bu durumda? Evdeki internetimi kapatamıyorum online derslerden dolayı. Boş yere memnun olmadığım internete de 250₺ bayılacağım bu gidişle ama tekrar türktelekomu istemiyorum bu yüzden oraya taahhüt yapmak da istemiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, her türlü öneriye açığım. Okuyanlara teşekkürler.