Grafik Tasarımcılar kategorisinde işine saygı duyarak yapan arkadaşlarım da bu olayın farkındalar, şu sıralar Büyük ölçüde bir kural tanımazlık mevcut, alt limit kurallarını tınlayan yok, kategoride konu açmadan iş teklifi veriyorlar, referansları yok, uyardığım zaman da bana kızıyorlar milletin ekmeğine elleme diye, ben kurallara uyuyor iş yapıyorsam o adam da kurallara uyacak ekmeğe elleyen biri varsa o da kurala uymayan kişidir.
ve bu olayların da en kötüsü, bu arkadaşlar (alt limit kuralına uymadan, konusu olmayan kişilere iş verenler ve iş alanlar) hiç bir şekilde cezalandırılmıyor. Yeni yıla girdik, fiyatlarda zam yapmam gerekirken müşteriler bana yukarıdaki görseller iletip indirim bekliyorlar.
bu konuda bir güncelleme yapılmasının, kural tanımayanlara yaptırım uygulanmasının kategorimiz adına daha iyi gidişata yol açacağını düşünüyorum.
umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
@Coşkun Çetin; hocam, daha önce de bu tarzda konular açtım ama hep havada kaldı. Sizden bu konuda biraz özel ilgi bekliyor rica ediyorum🙏, ilgilenirseniz çok memnun olurum
şimdiden teşekkürler
Az önce dikkatimi çekti, konusu olmadan iş alımı yapmış arkadaş,
Kendisi de açıkca uyarıldığını söylüyor ama halen iş alımı yapıyor ve alt limit kuralına uymadan.
Biz daha ne diyelim bilmiyorum