Olayı neden buradan anlatamıyorsunuz? Anlatın uzun uzun
anlattım hocam anlatabildiğim kadar.
Konuyu detaylı anlatırsanız yardimci olurlar , böyle bir sey anlaşılmıyor..
yazdım yazabildiğim kadar.
Şikayet bölümüne şablona uygun şikayet konusu açmanız gerekiyor. Bu şekilde konunuz incelenmez.
hocam ne yaptımı bilmiyorum
Hocam buraya olayı dahi yazmamışsın ki yardımcı olabilecek olan bile yardımcı olsun. Uzun mu uzun yazı 57 binim gitti yazıyor bir tek.
yazdım yazabildim kadar.
Yardim bahanesiyle guven kazanip carpti milleti demekki.Buyuk gecmis olsun.
evet tam öyle
Geçmiş olsun hocam X.XXX şeklinde bir ticaret yapıldı diye trader geçmişsiniz XX.XXX lere nasıl çıktınız başka ticaretinizdemi oldu acaba.
Hocam 7500 TL ye siteyi aldım abim kredi çekti bana
Biraz daha detay verirseniz daha iyi olur. Ama kişi sağlam profil kasmış. Baya olumlu ticaret puanı , e-ticaret danışmanı rozeti vs.
evet ben de ona aldandım hocam, detay ekledim
@TheYoda; denen insan artığı benim hatırladığım forumda duyar kasan ama yaptığıyla dedikleri tutmadığı için rezil olan karakteri eksik, insanların manevi duygularını sömüren gereksiz ve tıynetsiz birisiydi. Onun nickini gördüğüm zaman hiç şaşırmadım. Çok geçmiş olsun hocam. Keşke elden gelen bir şey olabilse, sana yardımcı olabilsem iyi dilekte bulunmak dışında.
sağolun
istanbul eyüpte yaşıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş dolan-dırıcılık konularında da ali kıran baş kesen oluyordu
evet bulustumuzda da Allah kitap din diyordu hep
sağolun
Vay arkadaş ne kansızlar varmış adamı da r10da yardımsever olarak biliyordum, hocam sanırım istanbulda oturuyor bu arkadaş olayı tam açıklayıcı anlatabilirmisiniz nedir adresi var ise gerekirse bir ziyarete de gidilir öyle kolay değil bu işler.
evet herkese Allah kitap din ypaıyor ama tokatlıyor. Adresi falan var hatta bugün ben avukatn yanındayken aradı dedi geliyorum onu bırakma onu dövücem orada falan
mesajım dursun döncem
BİR SANİYE KONUYA TEKRAR BAKTIMDA BU KİŞİ BİR ARA ÖĞRENCİLERE YARDIM TOPLUYORDU 100 ₺ ATTIM DİYE HATIRLIYORUM DÖNÜP BAKICAM WHATSAPP KONUŞMALARINA YANLIŞ DEĞİLSE
Evet hocam Allah kitap din ayağı yapıp aile boyu *********** çıktılar.
sağolun
Yazıklar olsun, hiç böyle birine benzemiyordu. Artık kime güvenip güvenmeyeceğimizi şaşırır hale geldik.
aynen öyle şimdi napıcam ben
Geçmiş olsun, şikayet var dan konunuzu açıp detaylıca yazsaydınız keşke
yazdım biraz
Detayları ve açıklayıcı bir şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım
hocam yazdım biraz
Arkadas adresini biliyor zaten.Misafiri olmus.
hocam detay ekledim biraz dükkanına gittim annesiyle karşıladı allah kitap din ayağı yaptı ilk aylar
saüğolun
Anladığım kadarıyla derneklere satış yapmış ve ürünleride göndermemiş tabi siteyi size devredince borçlar size kalmış oldu bu durumda konuyu anca mahkeme çözer verdiğiniz parayı geri almanız çok zor gibi duruyor baya nitelikli ************** bu geçmiş olsun
hocam müşteri benimdi o tedarikçiydi
Bu profili görünce gerçekten çok şaşırdım...
Ben her yerde görüyordum, konulara ılımlı yaklaşan yardım sever birine benziyordu.
evet allah din kitap ayağı yapıp tokatladı herkesi
Cimer 'e de bildirmeyi unutma böyle durumları. Hakkı gözetmek bizlerin birer boyun borcudur. Yetim hakkı yemenin ise ayrı bir günahı ve bedeli var. Gereği tez zamanda yapılsın.
hocam avukatlar diyor bir şey olmaz diye ama bilmiyrum ondan eli kolu uzun birilerini arıyorum