TEŞEKKÜR KONULARIM @les hocama teşekkürüm var @Les hocama teşekkürüm var
Müşterimizin 1.5 Aylık İngilizce e-ticaret sitesi ( r10'dan bir arkadaşımız )
Başka Bir Müşterimiz ( R10'dan )
Engin Arkadaşımızın Geri Dönüşü
Zehnn Adlı Arkadaşımızın Geri Dönüşü
[/CENTER]
RankMath kurulumu yapıldı, Aydın Bey hem eklenti hem de farklı sorularımda inanılmaz yardımcı oldu. Çok teşekkür ediyorum, r10 dan aldığım en iyi hizmet oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum, bol kazançlar.
Müthiş bir hizmet ve müthiş bir destek. Kendisi ile yeni açılmış ve henüz 10 içerik olan sitem ile çalıştık. Temelden siteyi yaptırayım istedim. Çalışmanın tamamlanması 5-6 saat sürdü sonrasında yaklaşık 1 saat boyunca eklentinin tüm özelliklerini ve nasıl kullanılması gerektiğini anlattı. Söylediği şekilde kullanmaya başlayınca eklediğim içerikler iyi sonuçlara geldi.
Örnek vermek gerekirse FAQ özelliğini anlattı ve dediklerini uyguladıktan sonra henüz 1 haftalık site olmama rağmen son döneme çıkan bir dizi de 3. sıraya soru cevap şeklinde eklendi sitem. Kendisine tekrardan teşekkürler. Mutlaka çalışın.a
Güvenilir bir hocamızdır Allah razı olsun yardımcı oldu parasını hakkediyor
RankMath PRO alındı, ilgi ve alakası için teşekkür ederim.
Satın aldım 5 dk halletti sağolsun.
Rank Math Pro sürümü aldım, kuruluşunu yaptı. önemli yerlerini gösterdi. Gözünüz kapalı alış-veriş yapabilirsiniz. Mütevazi bir kişilik. Kendisine teşekkür ederiyorum.
Bu fiyata bu imkan muazzam. Satın alındı, yardımları için teşekkürler.
1 adet 200'lük paket ve optimizasyon alındı..
Arkadaş Gerçekten çok fazla ilgileniyor kesinlikle aldığı para yaptığı işin çook çok altında..
gönül rahatlığıyla sitenizi teslim edebilirsiniz.
Rankmath pro alındı, Hızlı ve güvenli alışveriş. Rankmath kullanacaklara @les arkadaşı tavsiye ederim. Hiç sormadan ekstra faydalı bilgiler sunmaya çalışıyor.
2 sitem için Rank Math Pro lisansı satın alındı. Hızlı kurulum için teşekkürler.
Rank Math Pro lisansı satın alındı. İlgisi için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim her konuda yardımcı oldu kurulum ve olması gerekenleri anlattı
Eklenti ve link alındı. İlgili, bilgili ve tecrübeli bir arkadaşımız teşekkür ediyorum.
Lisans alındı ve optimizasyon yaptırıldı. Güzel bir çalışma oldu ellerinize sağlık.
Rank math pro 300'lük paketini satın aldım. Hocam sağolsun gerekli kurulumu yaptı. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Rank Math Pro 300 ve kurulum yapılandırma paketini satın aldım. Öncelikle şunu söyleyebilirim kesinlikle orjinal rank math eklentisi wordpress üzerinden güncelleme alabiliyorsunuz. Kendisi lisansı aktifleştirdi bütün ayarlamaları yaptı ve en son anydesk ile bilgisayarına bağlandım telefon ile arayıp detaylı bilgi sağladı. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim, vermiş olduğu hizmet ve ilgisinden dolayı da teşekkür ederim.
1 Yıllık RankMath Pro Business lisansı sağladı kendisi. Hızlı bir şekilde entegrasyonu tamamladı ve yardımcı oldu. Çalışmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
1 adet satın aldım çok ilgili tavsiye ederim
Bir adet satın alınmıştır ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
1 Adet 300'lük paketten satın alındı. Bilgileri bekliyorum.
Hsyırlı satışlar herkese tavsiye ederim
Aydın kardeşim çok ilgili çok bilgili kendisine teşekkür ederim. A++
1 adet lisans ödemesi geçildi. şimdiden teşekkürler.
Site üzerinden az önce sipariş verdim. Güzel hizmet hocam başarılar.
Gerçekten süper bir hizmet. Zaten rank math ücretsiz hali bile üst düzeyken pro sürümü ile müthiş imkanlar sunuyor. Pek çok kez alım yapacağım.
1 adet pro lisans alındı gayet iyi bir satıcı telefonla arayıp detayda verdi sağolsun
rank manth pro alınmıştır. oldukça ilgili biri tekrar teşekkür ederim.
Bir adet satın alınmıştır ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
Kendi Web Sitelerimden Hit Bilgileri
Türkçe 13 Yıllık Sitem
İngilizce Sağlık Sitem
İngilizce Web sitem