berkecakrca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey bir müşterime özel yaptığımız web tabanlı yazılım çalışmanın geliştirilmesi için forumda konu açmamla başladı. @Cryptos; kullanıcı adlı Barış Özdemir forumdan bana ulaşarak yapabileceğini söyledi ve çalışmaya başladık.

O anki iş için 600 lira ödeme geçtim ve çalışmaya başladığımız ikinci günü bir iş yapmamış olmasına rağmen 900 lira daha ödeme yaptım (Kirasının geciktiğini söyledi). Sonrasında 1.5 aylık kızı olduğunu öğrendim (bu sırada 10 gündür kadar birlikte çalışıyoruz). Bir ihtiyacı var mı diye sorduğumda kızının bebek arabası olmadığını söyledi ve ertesi gün trendyoldan adresine bir bebek arabası gönderdim. Biraz daha zaman geçtiğinde kendisini İstanbulda misafir ettim yol, sigara, yemek, alkol, kalacak yerine kadar her şeyini karşıladım ve yaklaşık 4 kere istanbula geldi gitti hepsinde biz karşıladık.

Sonrasında hattı kapandı eşinin ve kendisinin 1.000 tl ye yakın faturalarını ödedim. Elektriğini , doğalgaz parasını ödedim. Kendisinide sürekli 100,200 harçlık gönderdim. Beni 2 ayda yaklaşık 10.000 TL zarara soktuktan sonra engelleyip kayıplara karıştı iyilik yapmayın.

suç duyurusu için diğer mağdurları etiketliyorum: @fergusmondi; @SlckCftc; @polkerem; @Symbolic; @Hostidex;
Bende mağdurum 🤣