diziyi blueTV'nin ücretsiz 2 gün hediyesinde izlemiştim. Tabi tamamını izleyemedim ama izlediğim kadarıyla çok beğendim. Müsait olduğumda sırf bu diziyi izlemek için BluTV alacağım. Saygı varoluştan itibaren herkesin hak ettiği ancak kiminin az, kiminin çok hak ettiği bir kavram. Kimi makamı için saygıyı hak ettiğini düşünür, kimi parası, kimi gücü için. Ama saygı karşılıklı verilebilecek bir kavram, bu bizim ülkemizde henüz fark edilmedi. Bizim ülkemizde ise bu durum tam tersi. Sokakta saygısızlık başlıyor. Yürüdüğün kaldırımda önüne çıkan tükürük, yol kenarlarındaki çöp, önünden geçen adamın sigara dumanı bile saygısızlık. Toplum saygı konusunda kesinlikle eğitilemiyor ya da eğitilmek istenmiyor. Dizideyse bu konuyu çok güzel işlemişler. Kadın cinayetlerinden tutunda trafikteki magandalığa ya da istemsizce maruz kaldığımız saygısızlıklara kadar kimi zaman aşırıya kaçan bir cezalandırma var. Aşırıya kaçan cezalandırma ise anarşizmi sembolize ediyor. Çünkü adelet saraylarında hiç kimseyi tatmin etmeyen, parası ve makamı olanı etkilemeyen hukuk, halkı da memnun etmiyor. Dizide tam olarak bunlara değiniliyor. İzlemediyseniz mutlaka izleyin.