Selamlar. Bugün bitirme şansına ulaştım diziyi, izleyenlerin de görüşlerini almak istiyorum.
2 Kişinin kendine yapılan zorbalıklarla ayrı ayrı işledikleri cinayetler ile başlıyor. Sonra her dizideki gibi klasik sevgili oluyorlar ve hak, adalet uğruna cinayetlerini işlemeye başlıyorlar.
Mevzuya Ana karekter olan Ercüment Çözer karakteri katılıyor. Kendince oluşturduğu adalet sisteminde yapılan en küçük saygısızlıkları bile affetmiyor. Saygı kelimesini kendine benimsetmiş bu karekter kendine benzeyen bu 2 genci görüyor ve ilk kez hayatında birisine saygı duyuyor.
Dizideki en büyük mesaj verdikleri sosyal toplum mesajları vb olaylar değil aslında. Dizinin bir bölümünde Ercüment Çözer kişiliği tam olarak şu cümleyi kuruyor. Ben İnsan değilim, ben kavramım bu cümle çok basit gözükse de aslında tüm dizinin seyrini belli ediyor. Ve altında büyük bir gönderme yatıyor.

)
Nazileri bu hikayenin içine entegre etmeleri ve işlemeleri daha hoş olmuş. Nazi bir babaannesi de olması ayrı diziye renk katmış.
Ara ara dizinin geçiş sahnelerinde vtr tadında ülkede olan olayların saniyelik yayınlanması da yukarıdaki karekterin ben insan değilim, ben bir kavramım demesi her şeyi özetliyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz?