Selamlar, Yeşilçam tv bir ara bozulduğundan mıdır yoksa parasını ödemediğinden midi bilmiyorum ama, bir sene tüm yaz boyunca İki Arkadaş diye bir filmi vermişti. Bende tüm yaz boyunca 15-20 kere filan bu filmi izlemişimdir.
Yakın bir arkadaşım da sohbet arasında, yeşilçam tv nin bozulduğu o dönemi anlattı. İşte bir film vardı vs vs.. Sonra gecenin körü zar zor bu filmi bulduk, film aşağıdaki linkte. Ancak ikimizde 1. ve 2. bölümü defalarca izlememize rağmen filmin sonunun bizim izlediğimiz zamanda böyle bitmediğini kesin şekilde hatırlıyoruz. O da şöyle oldu; filmi bitirdik sonra jenerik girdi, arkadaşımla ikimiz baya dumur olduk. İkimizde filmin daha farklı şekilde bitmesi gerektiğini biliyorduk.
Neyse arkadaşım bana dedi ki;
- bu filmin sonu böyle bitmiyordu sanki
Bende ona benimde farklı şekilde hatırladığımı söyledim ve birlikte araştırmaya geçtik. Diğer forumlarda 2-3 kişi, youtube yorumlarındaki kişiler filmin sonunun böyle bitmediğini söylüyordu. Ancak aksini iddaa etmemiz içinde hatırladıklarımızdan başka kanıtımız yok
Arkadaşım, benim ve konuştuğumuz kişilere göre filmin sonu şu şekilde bitiyor: Bizim emret komutanım seyfi, bıçağı çıkarıp enişteye takıyor. Jandarmalar filan geliyor. Sonra yakalanıp film orda bitiyor.
Ancak linkten izlediğinizde filmin daha farklı şekilde bittiğini görebilirsiniz. Film Link:
https://www.youtube.com/watch?v=fnGFhkWdXtE
Merak ettiğimiz tek şey şu; forumda filmin sonunu bizim gibi hatırlayan kişiler var mı?
Biraz saçma görünebilir ancak bizim için çok önemli. En sonunda emret komutanım seyfonun telefonuna ulaşıp soracağız