Dostlar selam , enteresan bir olay başıma geldi anlatma , paylaşma gereği duydum. Öncelikle burada anlatacağım olayın kahramanı Logitech

Letgo üzerinden bir bilgisayar aldım , yanındada logitech'in kablosuz bir klavyesini verdi arkadaş ancak bilgisayara bağlanan USB girişi yok. Yalnız klavyede bir tatlı. Dedim ki şunun sadece USB sini alayım yok , satılmıyor. Klavyenin sıfırıda 200 lira falan.

Neyse logitech'e mail attım. Dedim ki yav arkadaş şunun parası neyse türkiyeden almak istiyorum. Hiç bir yerde satılmıyor dedim . Bana klavyenin arkasında S/N İle başlayan bir numara olduğunu ve onu yazmamı söylediler.

Neyse bunlara yazdım bu kodu verdikleri cevap ;

Sayın O... K ...
Ürününüz garanti kapsamındadır , Adresiniz ile dönüş sağlarsanız tarafınıza USB iletilecektir. Bu 1.şok evresi. Ürünü ben almadım , fatura vs. yok adamlar bana bedava mal gönderiyor.

Aradan 2 gün geçti , mail adresime takip kodu. UPS ile ürün HOLLANDA'dan kargoya verilmiş , Ay ben şok 2

Cuma günü kargom geldi , klavye cayır cayır çalışıyor. Daha önce sürekli mouseların bozulması yüzünden gidip ehh bir kere para veririm 2 sene kullanırım dediğim Logitech g300s mouse 4.yılını doldurmak üzere.

Teşekkürler Logitech ..