Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığı sanki para isteyecek gibi duruyor. O yüzden öyle bir durum olmadığını başta söyleyeyim.

Yardım konusu ise şu.

Çalıştığım is yerinde ki ekibimden bir kişi herhangi bir inanci yok. Diğer arkadaşların hepsi inançlı . Tabi ki arkadasin inanip yada inanması beni alakadar etmez. Bu inancsiz arkadaş o kadar temiz kalpli kötülük dusunmeyen ve aksine o kadar yardimsever biri ki anlatamam. İnançlı insanlarla dalga gecmez her hangi bir din ile konusmak istemez ve karşıt oldugu icin din konuşulduğu anda kalp kırılmasın diye oradan uzaklaşır.

Gel gelelim asıl meseleye. Diger inancli arkadaşlar bu kişinin ekipten ayrilmasini isten cikartilmasi icin gerekli mudahaleyi yapmami istiyorlar. Sebebi ise inançsız olmasıymış. Ne kadar direttiysem olmaz diye dün artık is birakma ve yavaslatma durumuna geldiler. Ben şimdi o arkadasin isine son verilmesi icin gerekli mudahaleyi yaparsam o kisi issiz kalacak ve ben hak yemis olacam. Ama yapmazsam diger kişiler işi daha büyütüp bu sefer çıkılmaz bir yola sokacaklar beni.

Kaç gündür düşünmekten kafayi yicem. Bir akıl danismak istedim açıkçası. İnanci olmayan kişi hayatimdan tanidigim gercekten en iyi insanlardan biri. Siz olsaniz naparsiniz?