Saliev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay önce sözleşme bittiği için kampanya bildirimi için arandım. 100 TL lik kampanya için onay verdim. İlk 3 ay yüzde bilmemkaç indirimli olacaktı. Bırakın indirimi 100 liralık paket 125 tl olarak geldi faturası. Aradım müşteri hizmetlerini, paketiniz 125 TL ve böyle bir kampanya tanımlanmamış dediler. Neyse ses kaydı incelemesi için şikayet oluşturdum. Bugün aradılar ses kayıtları incelenmiş ve personelin yanlış kampanya bilgisi verdiği tespit edilmiş. Benim onayladığım kampanyayı bana sağlayamıyorlarmışmış ta daha yüksek paketler sunuyorlar geçiş için bide. Şaka gibi. Ben bunları nereye şikayet edebilirim? Gerekirse davaya kadar gidicem böyle bir saçmalık olamaz. Daha önce başına gelen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Hocam merhabalar, aynı durumu bundan 7 ay önce bende yaşadım. Beni fatura konusunda resmen mahaf ettiler. Ben direk bela okuyarak Millenicom alt yapısına geçtim. Şükür ki şuan mükemmel hız mükemmel hizmet alıyorum. Size de tavsiye ederim. O düzenbaz firmada daha fazla kalmayın. Eğer Millenicom düşünürseniz size davetiye kodu da verebilirim. 1 Ay siz ve ben ücretsiz kullanım hakkımız olur.