SanalDavetiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, 3 ay önce r10 da gördüğüm konulara özenip, sigarayı azaltma kararı aldım. O kadar azalttım ki son 2 ayda 5-6 dal sigara içmişimdir. Çevremde herkes içtiği için yanımda 1 dal taşıyorum fakat nikotine tekrar bağımlı olmamak için içtiğim sigara marlboro touch white, nikotin oranı 0.1 bu konuda gayet güzel bir sigara ancak dumanı yok denilecek kadar az içine nargile gibi çekmek gerekiyor duman için. Nikotini az fakat normal sigaralar gibi içilebilecek normal derecede duman çıkaran bir sigara var mıdır?

Azaltmak veya bırakmak isteyenlere önerim kesinlikle oranları düşük sigaralara alışmak ve el,dudak tiryakiliğine çözüm bulmaktır. Önce vücuttaki bağımlılığı yavaş yavaş azaltmak gerekir, bir süre sonra aklınıza bile gelmiyor. Bıçak gibi kesip atarsanız, sigara gördüğünüz her an aklınıza düşer ve şiddetli bir şekilde arzularsınız. (kendi mantığım, doktor değilim )
Hocam ben de aynı sigarayı kullanıyorum. Günde en fazla 5 tane içiyorum. Geri kalan zamanlarda nikotin sakızı kullanıyorum tavsiye ederim. Marlboro touch white'ın dumanının az gelmesinin sebebi çift izmariti olmasından dolayı. Eğer uçtaki izmariti koparırsaniz normal sigara gibi çekebilirsiniz

https://imgyukle.com/i/aeWVkN