Bu aralar elimi neye atsam ters gidiyor, aile baskısı ayrı sorunlar ayrı herşey istemedigim gibi oluyor. Birşeyler deniyorum ama emegimin karşılıgını alamıyorum şansım sanki sen öl yaşama der gibi en ufak bir konuda bile şanssızlık peşimi bırakmıyor. İşimi garantiye alayım diyorum bu seferde önüme engeller çıkıyor.
arkadaş dost vs herşeyden okadar uzaklaştımki yanımda olabilecek hiç kimse yok ailem sürekli bişeyler söylüyor bazıları faydama olsada dinlemek gelmiyor içimden ailemden kastım sadece annem geri kalanları sormayın gitsin çünkü bende bilmiyorum yok kimse. Zaten ailemdende sogudum söylediklerine bile katlanamıyorum artık. Aslında kimseye katlanamıyorum galiba, biri yanlışlıkla bişey dese sinirleniyorum patlıyorum. Şuan yazıyı yazarken bile anlık bir hata oldu galiba yazı silindi sinirlendim son zamanlarda böyleyim eskiden çok iyiydim başkası için haketmese bile elimden geleni yapardım ama şimdi tahammülüm kalmadı sanki. Bir işe giriyim dedim pandemi yüzünden iş yeri kapandı maaşımız içerde kaldı hiç şaşırmadım çünkü alıştım herşeyin ters gitmesine galiba
Hayattan sogudugumu hissediyorum. Herşeyin sürekli ters gitmesinden dolayı bişey yapmakta gelmiyor artık içimden.
Yazacaklarım bu kadar okudugunuz için teşekkür ederim normalde hayatım boyunca kimseye içimi dökmedim zaten kimsede bunu benden istemedi sanki hayatım elimden kayıp gidiyor bense sadece izliyorum.