Merhabalar,
Son 3-4 aydır genellikle artış gösteren ve bir türlü çözüm sağlayamadığım bazı durumlar hakkında fikir alışverişi yapmak istedim. Özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum ve asıl mesleğim mühendis. Hem mühendisliğim, hem de karakterim kaynaklı, planlama, organizasyon ve sorun çözme özelliğim daima ön planda. Fakat son 3-4 aydır ciddi bir odaklanma sorunu, unutkanlık, farklı da bir tembelliğim oluşmaya başladı.
Odaklanma, örneğin bir eğitim satın alıyorum. Buna ciddi paralar veriyorum. Fakat bu eğitimin başına oturup, onu tamamlamak içimden dahi gelmiyor.
Unutkanlık, bu başlığı açmayı 1 saat önce düşünmüştüm. Fakat odaklanma değil de son zamanlarda büyük takıntı haline gelen "su problemi" ile ilgili psikolojik olarak kendimi yorduğum ile ilgili olacaktı. Fakat konu oluştur dediğimde bunu unutmuştum. Yazarken aklıma geldi. İş içinde ajanda tutuyorum ve orada yapmam gerekenleri not alıyorum. Aksi halde unutuyorum. B6 ve B12 baktırdım, gayet iyi seviyedeler.
Farklı bir tembellik, gece susuyorum ama yataktan kalkıp su içmeye üşeniyorum. Hayati olmasa da yapmam gereken bazı işlerde farklı bir tembelliğim ortaya çıktı.
Su takıntısı, unutmuştum ama onu da paylaşayım

. Sivas'ta yaşıyorum ve şu ana kadar kar yağmaması, dağların beyazla kapalı olmaması beni aşırı huzursuz ediyor. Yüzümü yıkarken bile boşa akan su olduğunda kötü hissediyorum. Bir aklımda "tek sen yoksun, herkesin dikkat etmesi gerekiyor" dese de psikolojik olarak aşamıyorum.
Önerileriniz nedir? Yaşım 28, bu yıl 29 olacağım.